AcasăPoliticaCe spune Firea despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: „Mi-aş dori...

Ce spune Firea despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: „Mi-aş dori să…” – VIDEO

Ce spune Firea despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: „Mi-aş dori să...” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Social-democrata aflată, la momentul de față, în fruntea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse din Guvernul Ciucă a dat de înțeles că nu exclude o eventuală nouă candidatură în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Predecesoarea lui Nicușor Dan la șefia Primăriei Generale a dezvăluit că și-ar dori să candideze pentru un nou mandat de edil al Bucureștilor.

„Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum să spunem”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena3.

Firea: Discuții incipiente în coaliție

Și nu sunt singurele aspecte aflate de la prim-vicepreşedintele PSD, cu referire la alegerile locale ce vor avea loc peste aproximativ doi ani.

Discuţiile în coaliţie aş putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte, din punct de vedere politic, se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024 la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez.

Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu”, a mai spus Firea.

Firea: Până în 2024 nu mai este atât de mult

Totodată, social-democrata a făcut referire la acest subiect și joi dimineață, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, după participarea la emisiunea televizată în care a vorbit despre eventualitatea unei noi candidaturi la Primăria Capitalei.

„Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum.

Le mulțumesc colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public. Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a scris Firea pe rețeaua de socializare, în dimineața zilei de 4 august.

406 afisari

16 COMENTARII

    • Cum și-a falsificat Gabriela Firea CV-ul pentru a putea ajunge consiliera lui Mugur Isărescu / Valeriu Nicolae: „A mințit despre ce facultate a terminat pentru a se angaja pe mulți bani la un fost turnător la securitate”
      Valeriu Nicolae (pe pagina sa de Facebook): „Gabriela Firea a mințit despre ce facultate a terminat pentru a se angaja pe mulți bani la un fost turnător la securitate și șef la BNR, a slujit la greu la alt turnător la securitate, un hoțoman care datorează peste 60 de milioane de EUR statului, patronul „spiritual” de la Antena 3, Dan Voiculescu. Doamna Firea a aruncat zeci de milioane din banii publici în televiziuni pentru a fi slăvită, a lins la Dragnea la greu și apoi a scuipat unde a lins. Este soția lui Pandele, marinarul, omul cu două doctorate făcute în același timp și, firesc, plagiate, ambele la instituțiile pline de securici, cu o facultate de Drept la Bioterra și un master în agroturism. Firea și Pandele ar merita un monument al imposturii. Doamna Firea dă de înțeles că este opțiunea PSD și PNL la primăria București”.
      Context. Potrivit CNSAS, Mugur Isărescu ar fi fost recrutat de Securitate pe când era cercetător la Institutul de Economie Mondială. El a activat ca informator al Securităţii în perioada 1979 – 1989, iar pe parcursul colaborării cu Securitatea el a furnizat informaţii, sub numele conspirativ „Manole”, prin care se denunţau activităţi potrivnice regimului totalitar comunist, precum comentarii negative la adresa nivelului de trai din România sub regimul comunist în comparaţie cu alte ţări.
      Ca să ne înțelegem, doamnă Firea. Specializarea Comunicare și Relații Publice s-a înființat în 1993. Știu asta pentru că am participat, în 2013, ca absolvent, la sărbătoarea prilejuită de împlinirea a douăzeci de ani de existență a secției. Deci în 1994 n-aveați cum să terminați la Științele Comunicării. Doar dacă ați făcut patru ani într-unul (așa se făcea atunci). Dar nu s-a întâmplat asta, pentru că dumneavoastră ați absolvit, de fapt, la Litere, specializarea Bibliologie, adică vă pregăteați temeinic să deveniți bibliotecar. (…)
      http * s://www.podul. * ro/articol/18545/cu * m-i-a-falsificat-gabriela-firea-c * v-ul-pentru-a-putea-ajunge-co * nsiliera-lui-mugur-isrescu-valeriu-nicolae-a- * mintit-despre-ce-facultate-a-terminat-pentru-a-se-angaja-pe-m *ulti-bani-la-un-fost-turnator-la-securitate

    • #ist userist poponar cont fals… slobozimi as pl in mâncarea familiei tale și n pomenile morților tai! Moarte USR rezist satanist! Luați as mama n pl de negru satanist !

  1. Bei MUcisor ,jegos esti tu cu neamul tau de scarba Unde ai mai vazut un primar care-si mananca mucii ,in ce tara de pe glob ?Esi singurul !

    • Lingea o ai n fofoloanca pe Gabi Firea gunoi muist userist poponar! ALUPIGUS cu mamitica ta,curva de cartier și cu morții tai !

  2. Nu te mai vrem in Bucuresti, dar poate te vor in Voluntari, sa „faci trotuarul” la ei

  3. La cloaca de mizerie a tarii nu le trebuie lume culta la conducere. Au ales din astia de rangul lor:basei,halaici,sorinei,goagle pandelici,franzuzoaice sa-i indoape cu sobolani si gunoaie, hahalere useriste sa le faca semafoare inteligente , sa=i congeleze pe timp de iarna si sa le taie apa calda ca sa le conserve jegul.

  4. N-o vrei tu ,pentru ca rade de tine ca faci ciuciuleti si-i bagi in gaura sub forma de cur a gurii Ce mai bagi la gaura gurii?Pisatul se baga ?,se baga!, La spirale mai mergi ?Sigur doar Guru te vrea !

  5. Te-ai lins pe bot, evlavioaso! Te-am votat la ultimele alegeri locale, ai facut jocul păcălicilor tradatori din psd, trioul sfertodoctilor dâncur, ciocolaxu si stan.
    Oricât l-as disprețui si pe paduchiosul care-si mănâncă bilele din nas, n-am sa te mai votez.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger