AcasăPoliticaCe spune Ciucă despre varianta de a fi vicepremier în Guvernul PSD:...

Ce spune Ciucă despre varianta de a fi vicepremier în Guvernul PSD: „Sunt cel puţin…” – VIDEO

N-a mai rămas foarte mult timp până când va avea loc rocada guvernamentală, iar viitorul Executiv va fi condus de către liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Mai nou, s-a aflat că actualul prim-ministru și, totodată, liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu exclude posibilitatea de a deveni vicepremier în viitorul guvern. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute recent de către actualul șef de la Palatul Victoria. Ciucă a spus că analizează cel puțin trei opțiuni.

Acesta a fost întrebat, joi seară, într-o conferință de presă ce a avut loc după întâlnirea cu membrii organizației PNL Gorj, dacă ia în calcul să ocupe postul de vicepremier în viitorul guvern condus de PSD.

Sunt mai multe opţiuni pe care le analizez şi, în funcţie de finalul mandatului, voi lua o decizie. Sunt cel puţin trei opţiuni. Poate fi şi aceasta o opţiune”, a declarat Nicolae Ciucă.

Ciucă, despre rotativa guvernamentală: Se va produce la sfârşitul lunii mai

Anterior, premierul spusese, la întrevederea cu membrii PNL Gorj, că rotativa guvernamentală se va produce „în linişte şi aşezat”.

„Nu există altă formulă politică pentru că, deşi vorbim de politică, are şi oleacă de aritmetică la bază, aritmetica parlamentară, care este dată de suma voturilor. Acum când vorbim, realitatea ne confirmă că nu există altă formulă politică şi tot realitatea bazată pe nevoia de stabilitate ne obligă în continuare să dăm dovadă de responsabilitate şi să finalizăm, într-un parteneriat politic, aşa cum l-am angajat atunci când am promis constituirea coaliţiei şi asigurarea funcţionării ei.

Ca atare, se va produce la sfârşitul lunii mai. (…) Încă mai analizăm şi, în funcţie de cum se va întâmpla, facem în aşa fel încât toată această rocadă să se producă în linişte şi aşezat. Sper ca electoratul să înţeleagă că în sfârşit avem o clasă politică pe care nu o interesează altceva decât stabilitatea ţării şi acea punere în aplicare a măsurilor despre care vorbim şi pe care le predicăm de fiecare dată când venim în faţa electoratului”, a afirmat Ciucă.

author avatar
Andrei Coman
571 afisari

15 COMENTARII

  1. MAI MA-CIUCA ,EU NU TE-AS PUNE NICI SEFUL GARDIENILOR PUBLICI !!!!!,TU ESTI UN ZEROOOOOOOOOOOOOOOOO!,
    TE-A PUS JOHANIS CA SI COADA DE MATURA !,SA-I FACI CURAT PE UNDE TRECE .

  2. „Sunt cel puţin trei opţiuni. Poate fi şi aceasta o opţiune”, deci are 4 optiuni sau sta rau la aritmetica?
    Unde viseaza el sa ajunga mare si tare, Doamne fereste?

    • Ciucă dacă nu era tatăl tău să te ducă de mână la armată, astăzi erai un bucătar într-o bodegă la marginea Craiovei.Dumnezeu să l ierte a murit supărat foc pe tine, așa cum tu ai declarat când erai in fruntea armatei Romane că ție nu ți trebuie politică păcat l-ai dezamăgit și a plecat supărat foc.

  3. Azi udmristii v a zis ca sunteti la carciuma nu la guvernare si ca liderii mareti ai Romaniei cu steagurile bozgorilor deasupra capetelor!! Vai de capul vostru!!

  4. Sa nu ne ascundem dupa cireș.Pe astia doi Ci…si Ci i-au verificat nemernicanii, cu ăștia murim. Si , mai ales, moare Roemanika .
    Fraier mai e cine se duce la” alegeri” sa ii legitimeze.

  5. Bai maciuca, bai rotofeiule gras, obez si umflat, ejti prost ? Ha ha ha 🙂 Adica, pe o scala de la 1 la 10, cat esti de prost ? Bai, fii atent, daca nu ajungi macar pe la 7-8, vezi ca vine Comandor Gherghisan, si atat te bate cu pu-lan-ul in cap, pana iti sar toti piticii de pe creieras, ca prea esti intr-o dunga in ultimul an, nu se mai poate asa ceva !! Bai ciukanezule, atentie, comanda la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !! Ha ha ha 🙂 Bai, si nu uita ca toti oamenii muncii in zadar in sudanistan iti multumesc pentru minunatele conditii de razboi meteorologic, vezi ca daca vrei, poti sa faci praf totul in colonia esuata !! Si incepe si tu sa vorbesti despre Inghetul Global, ca faza aia cu Incalzirea Globala e deja fumat cam de 20 de ani, nici copii mici de 5 ani nu va mai cred cand tot aceeasi placa o lansati zilnic, ca la patefon, zici ca tu esti un robotel dobitoque mai stricat la cap decat dulapul de la 3coceni !!

  6. Lichelele isi fac planuri de stat la ciolan. Se cred imovibili.Cine dracu va mai alege ba hahalerelor? Sunteti atat de mult apropiati de cuvantul gunoaie incat scarba romanilor a ajuns la apogeu.ca cutitul la os. O banda de ticalosi hoti, mincinosi si incompetenti care ati dus tara si poporul la dezastru.Ati bagat tara in datorii inimaginabile cu acest tortionar care se cheama FMI si care ne comanda biruri si reguli meschine pe spinarea poporului roman sa ne duca si mai mult la disperare si saracie.Tara nu mai are nevoie de voi.Toate institutiile statului trebuiesc schimbate din radacini,justitie,armata,politie,invatamant,sanatate,industrie,agricultura,toate puse numai si numai in interesul poporului roman nu in intersul hotilor si infractorilor din partide asa cum este acum de 30 de ani. VOTAM AUR!

  7. Acest om nu are calitati de politician pt poporul roman ! Devine extremist, cind nu face nimi, cind trage o minciuna de se cutremura Bania ! Trebuia sa-ti dea seama si sa nu se bage dar orgoliu de oltean a fost mai puternic ! Daca nu rezista vrerii tolomacului de-al baga iar in rahat, adica la fct de presedinte, o sa-i para rau toata viata ! Alege dle general, ori ce stii sa faci ori troaca politicii romanesti ! Surprinzator este ca nu si-a dat seama de asta 35 de ani de militarie ! E un punct de vedere, fara suparate !A- 085602, ceva mai batrin ca dv.!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger