AcasăPoliticaCe spune Ciolacu despre comasarea alegerilor: „Nu cred că e o problemă...

Ce spune Ciolacu despre comasarea alegerilor: „Nu cred că e o problemă urgentă a…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Cum în acest an, 2024, urmează să aibă loc mai multe runde de scrutin – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, de ceva vreme se discută tot mai intens despre o eventuală comasare a alegerilor.

Premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD-ului, a primit, joi seară, 25 ianuarie, o întrebare pe această temă. Liderul de la Palatul Victoria spune că se discută mult în ultimul timp despre comasarea alegerilor, dar acest lucru nu este „o problemă urgentă a românilor”.

Ciolacu: „Nu cred că e o problemă urgentă a românilor”

„Se discută foarte mult în ultimul timp despre acest lucru. Dar nu cred că e o problemă urgentă a românilor. Categoric, vor fi discuţii în interiorul Partidului Social Democrat, sunt convins că şi în interiorul Partidului Naţional Liberal.

Dar decizia ar trebui să o luăm după ce consultăm şi românii”, a afirmat Ciolacu, joi seară, întrebat într-o emisiune, la Realitatea Plus, dacă se vor comasa alegerile.

Candidează pentru fotoliul de la Cotroceni?

De asemenea, când a fost întrebat dacă va candida la Preşedinţie, Ciolacu a dat în primă fază următorul răspuns: „Vorbim după europarlamentare”.

Și apoi a citat din vorbele unui politician celebru. „Cele mai importante alegeri sunt primele alegeri, pentru un om politic. Cine se hrăneşte cu vise şi îşi face… Ştiţi o vorbă celebră a unui prim-ministru care a salvat Europa, Churchill: ‘şapte zile în politică e mult’. A câştigat un război şi a pierdut alegerile. Poporul hotărăşte”, a susținut Marcel Ciolacu.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger