AcasăPoliticaCe spune Cătălin Cîrstoiu despre pozele cu el la metrou, inclusiv „aia...

Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre pozele cu el la metrou, inclusiv „aia în care spuneau că stau ca o sărăcie” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a reacționat pe marginea comentariilor iscate în urma pozelor în care a apărut la metrou.

„M-am distrat și eu. (…) Să știți că și eu m-am distrat de poze. Inclusiv aia care spunea că stau ca o sărăcie…”, a afirmat medicul candidat.

„Deci m-am distrat. Sunt glume frumoase”, a spus Cîrstoiu, luni seară, 8 aprilie, la Antena 3.

Întrebat dacă aceste reacţii la pozele sale din metrou îi afectează campania electorală, candidatul la Primăria Capitalei a explicat că nu este afectat. Cîrstoiu şi a spus că toate acestea i-au stimulat şi mai mult „ambiţia de a merge mai departe”.

„În toate capitalele, metroul e la primărie”

Și spune că metroul ar trebui administrat de Primărie. „Să știți că mie mi-a stimulat și mai mult ambiția de a merge mai departe, în sensul ăsta, al transportului public. Pentru că, da, probabil am fost subiect de glumă. Nu mă afectează asta. Însă, repet.

Metroul trebuie integrat în transportul rutier al Capitalei. În toate țările din lumea asta, în toate capitalele, metroul e la primărie. Nu e în altă parte”, a adăugat Cătălin Cîrstoiu.

Medicul candidat la Primăria Generală a Capitalei a mers în două rânduri cu metroul, în cursul săptămânii trecute. „M-am dus și azi cu metroul. Și la ora prânzului, când vagoanele sunt goale. Și seara, când trenurile sunt pline și toată circulația din zona de nord a orașului era blocată de un trafic infernal.

Așa că, Nicușor, eu #suntlametrou. În fiecare zi. Ți-am păstrat un loc. Hai să vorbim despre metrou! Să îți explic de ce metroul trebuie sa treacă la Primăria Capitalei!”, a transmis Cîrstoiu, joi seară, 4 aprilie.

author avatar
Andrei Coman