AcasăPoliticaCe spune Cătălin Cîrstoiu despre pozele cu el la metrou, inclusiv „aia...

Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre pozele cu el la metrou, inclusiv „aia în care spuneau că stau ca o sărăcie” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a reacționat pe marginea comentariilor iscate în urma pozelor în care a apărut la metrou.

„M-am distrat și eu. (…) Să știți că și eu m-am distrat de poze. Inclusiv aia care spunea că stau ca o sărăcie…”, a afirmat medicul candidat.

„Deci m-am distrat. Sunt glume frumoase”, a spus Cîrstoiu, luni seară, 8 aprilie, la Antena 3.

Întrebat dacă aceste reacţii la pozele sale din metrou îi afectează campania electorală, candidatul la Primăria Capitalei a explicat că nu este afectat. Cîrstoiu şi a spus că toate acestea i-au stimulat şi mai mult „ambiţia de a merge mai departe”.

„În toate capitalele, metroul e la primărie”

Și spune că metroul ar trebui administrat de Primărie. „Să știți că mie mi-a stimulat și mai mult ambiția de a merge mai departe, în sensul ăsta, al transportului public. Pentru că, da, probabil am fost subiect de glumă. Nu mă afectează asta. Însă, repet.

Metroul trebuie integrat în transportul rutier al Capitalei. În toate țările din lumea asta, în toate capitalele, metroul e la primărie. Nu e în altă parte”, a adăugat Cătălin Cîrstoiu.

Medicul candidat la Primăria Generală a Capitalei a mers în două rânduri cu metroul, în cursul săptămânii trecute. „M-am dus și azi cu metroul. Și la ora prânzului, când vagoanele sunt goale. Și seara, când trenurile sunt pline și toată circulația din zona de nord a orașului era blocată de un trafic infernal.

Așa că, Nicușor, eu #suntlametrou. În fiecare zi. Ți-am păstrat un loc. Hai să vorbim despre metrou! Să îți explic de ce metroul trebuie sa treacă la Primăria Capitalei!”, a transmis Cîrstoiu, joi seară, 4 aprilie.

author avatar
Andrei Coman
374 afisari

6 COMENTARII

  1. Cum sa votam Carstoiu, un tip care susține ca lucrează în același timp în 3 locuri: la spital, la clinica lui privata și la facultate?

    Cirstoiu, la tine ziua nu are 24 de ore? Pe cine crezi tu ca prostești?

    Încă ceva, sa ne studiem cum se uita candidatul la oameni și la camere.
    Are o privire, o cautatura de om viclean, de câine bătut care vrea sa muște.

    Cum arata Cirstoiu? Ca un butoi, ca o minge. Chiar nu se poate controla la mâncare? Sau problema lui e LACOMIA?

    LACOMIA, Cirstoiu, te a împins în situația în care ești cu minciuni înșirate alegătorilor…

    În ceva, e adevărat ca ai avut pretenția sa mergi o săptămână în Orientul Mijlociu, în vacanta pe banii unui student străin, doar ca să îl treci la examen? In facultatea de medicina, aia unde ești decan, toată lumea știe de la comisia de examen
    care a fost martora la ieșirea ta deplasata, cum cerșeai o excursie șpagă. Iar… LACOMIE…

    Marș acasă…

  2. Politrucul asta spagar e prost rau de tot, cred ca singurele operatii pe care le-a facut vreodata au fost la portofelele pacientilor.

  3. De ce nu te ai inghesuit bă jegosule la ora de vârf ? Nu avea loc fotografu? Ciolacu te a invațat cum sa ti bagi cartela in…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger