AcasăPoliticaCe spune actorul Dan Puric despre o candidatură a sa la prezidențiale:...

Ce spune actorul Dan Puric despre o candidatură a sa la prezidențiale: „Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot ” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Dan Puric Oficial

Dat fiind faptul că acest an este unul electoral și vor avea loc inclusiv alegeri prezidențiale, se vorbește tot mai des despre numele care ar putea intra în cursa pentru Cotroceni, pentru fotoliul destinat primului om în stat.

În tot acest context și dat fiind faptul că s-a vehiculat că ar putea intra în cursa pentru cea mai înaltă funcție în stat, actorul și regizorul Dan Puric a vorbit, la TV, despre posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale.

Puric: „E situația gravă”

Artistul a anunțat că inițial nu a avut în plan o astfel de decizie. Și că intenția sa a fost de a aduce bucurie oamenilor, într-un context de „depresie generală”.

„S-au speriat (nr. politicienii). Intenția mea nu a fost chiar asta. A fost să aduc bucurie oamenilor într-un context de depresie generală de cădere și de confuzie, de mâl sufletesc și oamenii s-au bucurat mult.

A doua zi am văzut că e foarte multă vulnerabilitate în societatea românească și vă dați seama în ce hal a ajuns puterea la noi dacă ei se tem de un puric. E situația gravă”, a declarat Dan Puric, luni seară, 19 februarie, la Antena 3.

Puric: „Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot”

Actorul a subliniat că nu are în calcul o candidatură politică, dar a fost „băgat” în această situație și se simte responsabil față de disperarea oamenilor.

„Eu de 25, de 30 de ani merg prin sate, prin orașe, mă întâlnesc cu oamenii, cu România profundă, de care cei de sus habar n-au. Nici nu știu. E o Românie excepțională, dar suferindă. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroși de posibila candidatură. Ce mă fac eu cu disperarea acestor oameni?”, a adăugat Dan Puric.

Puric a mai spus că „nu un președinte salvează România astăzi, ci o stare de spirit”.

author avatar
Andrei Coman
672 afisari

6 COMENTARII

  1. Vise umede, ale unui închipuit!

    Ți se face greață când vezi cum încearcă să speculeze, fără nicio jenă, credulitatea sau disperarea unor oameni, și astea închipuite!

    Un bufon rămâne un bufon, chiar dacă își șterge masca!

    • Am o solutie, tot simpl, la fel ca mataluta: viseaza uscat, mai „solutie simpla”. Poate scoti creierul din namol. Uitasem…. Pune-ti masca mai „solutie simpla”

  2. Din actorie la presedentie ….nu e bine! Are planeta deja unul pe acest traseu. E nevoie de un profesionist , unul obisnuit cu luptele pe legislatii ( ca multe ne da UE!)

  3. Am inteles ca nu il vreti președinte pe actorul Dan Puric , dar de ce trebuie sa_l insultați ?
    Cine sunteți voi comparativ cu el ?
    Dan Puric este un talent , voi sunteți niste ignoranti.
    Sa va fie rusine !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger