AcasăPoliticaCe scor spera sa obtina social-democratii la europarlamentare

Ce scor spera sa obtina social-democratii la europarlamentare

Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca partidul pe care il conduce si-a propus, ca obiectiv pentru alegerile pentru Parlamentul European sa obtina in jur de 35 de procente la acest scrutin.

Victor Ponta

„In ansamblu, PSD vrea sa fie pe primul loc, cu un scor in jur de 35%”, a precizat premierul, in sedinta Biroului Permanent al PSD. Ponta a adaugat ca in cazul in care scorul va fi mai mare, se impun felicitari, in timp ce, in situatia in care procentul pe care il vor obtine PSD-istii la scrutinul pentru un loc in Parlamentul European va fi mai mic, cauzele acestui rezultat vor fi analizate.

Totodata, liderul social-demicratilor a anuntat ca atat listele cu numele candidatilor din partea partidului sau, precum si aliantele pe care PSD le va incheia pentru acest scrutin, vor fi gata pana la finele acestei luni. Mai exact, pana pe 31 ianuarie, cand este programat Comitetul Executiv National al PSD.

164 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...