AcasăPoliticaCe șanse crede Cîțu că are Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură....

Ce șanse crede Cîțu că are Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură. În procente – VIDEO

Ce șanse crede Cîțu că are Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură. În procente - VIDEO (sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Moțiunea de cenzură depusă de PSD la adresa Guvernului Cîțu a fost citită deja, joi, în Parlament. Marțea viitoare, pe 5 octombrie, urmează dezbaterea și votul.

În tot acest context, chiar în seara zilei în care social-democratul Alfred Simonis a dat citire, în ședința comună a celor două Camere, textului moțiunii de cenzură, întrebat, în procente, ce șanse are Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură, Florin Cîțu a dat un răspuns scurt.

”Șanse foarte mari. Da, eu cred că sunt mai mari de 50%”, a afirmat actualul premier, la TVR.

Cîțu: Această guvernare liberală, alături de partenerii noștri de la UDMR, va supraviețui până în 2024

Pe de altă parte, s-a arătat convins că guvernarea PNL UDMR va rezista până în 2024.

”Haideți să ne uităm unde suntem astăzi. Tocmai am fost ales președinte al PNL, cu o majoritate zdrobitoare, când nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Sunt un om intrat în politică de curând, dar am demonstrat că atunci când nu faci compromisuri și muncești foarte mult, poți să ajungi unde am ajuns eu. (…) Această guvernare liberală, alături de partenerii noștri de la UDMR, va supraviețui până în 2024. Vă garantez acest lucru”, a susținut Cîțu, joi seară, la portul public de televiziune.

Rămâne de văzut, așadar, ce se va întâmpla marțea viitoare, în Parlament, când urmează să se supună la vot moțiunea decisivă pentru soarta actualului Executiv.

Vă amintim că moțiunea de cenzură a PSD, intitulată “STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU!”, este a doua depusă în ultimele săptămâni la Parlament, prima fiind a celor de la USR PLUS și AUR, care până la această dată a fost doar citită în cadrul Legislativului.

201 afisari

2 COMENTARII

  1. Guvern odios de tristă guvernare!
    Fie vă țărâna ușoară si asa să vă ajute Dumnezeu! Criminali odiosi si dictatori nazisti ce sunteți!
    Javre ordinare ce sunteți! Iadul să vă înghită!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger