AcasăPoliticaCe reacție fabuloasă a avut Ludovic Orban la excluderile din PSD. Marcel...

Ce reacție fabuloasă a avut Ludovic Orban la excluderile din PSD. Marcel Ciolacu, subiect de bancuri în Parlament!

Recentele decizii luate în tabăra social-democrată, pe fondul nemulțumirilor iscate de faptul că nu s-a putut întruni cvorumul, luni, la Parlament, pentru a fi dezbătută și supusă votului moțiunea menită să dărâme actualul Guvern, nu au fost trecute cu vederea în rândul Puterii.

Chiar dacă a lăsat să se înțeleagă că nu vrea să comenteze prea mult pe marginea a ceea ce se întâmplă în ograda principalei formațiuni din Opoziție, premierul și, totodată, liderul PNL a ironizat forfota iscată la nivelul conducerii PSD.

Faptul că au absentat niște parlamentari PSD este problema PSD. Oricum nu reușeau să facă cvorumul nici cu cei 5 parlamentari PSD. Ca atare, nu înțeleg această agitație. Se întâmplă… Am înțeles că dintre ei cel puțin trei erau bolnavi, cum e cazul senatoarei Carmen Dan, a cărei mamă este bolnavă. Adică chiar să nu permiți unui om nici măcar să se îmbolnăvească sau să respecte legea, în cazul în care a fost contact direct cu o persoană infectată cu COVID, mi se pare că au nervii întinși în PSD”, a ales să puncteze Ludovic Orban, întrebat despre cele patru excluderi care au fost decise în ședința de luni a conducerii social-democrate.

Cine sunt parlamentarii excluși din PSD

Reacția lui Ludovic Orban vine după ce marți seară liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, anunța public faptul că patru parlamentari din cei cinci intrați în vizorul mai-marilor partidului după ce au lipsit luni de la ședința Parlamentului vor fi dați afară din rândurile formațiunii politice. Simonis a explicat că este vorba despre Roxana Pațurcă, Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu și Adrian Todoș.

În cazul senatoarei Carmen Dan, fosta șefă de la Ministerul de Interne, s-a anunțat că s-a luat decizia de a se face ”o evaluare mai amplă a situației”, în baza documentației medicale invocate. DETALII AICI.

foto: gov.ro

348 afisari

2 COMENTARII

  1. Vremea TATUCULUI a trecut?
    Sa minti si sa faci cum vrei tu ,ca esti sef ,se poate.
    Nene CIOLACU azi in PSD mincuna,tradarea,sint calitati prin care ajungi sus.Dar si cand o sa cazi?
    PACAT DE ACEST PARTID

  2. Nea Ciolacu nu face altceva decat sa continue politica PSD, bazata pe sistemul Komintern-ului sovietic: cine nu e cu noi e contra noastra. SImplu si la subiect. Doar ca asta se vede doar cand politica partidului duce la calcat in strachini, ceea ce se intampla cam des in ultima perioada. Ce inseamna asta? Pai, e simplu. Procentul pesedistilor care nu au nici in clin nici in maneca cu politica, dar au un cuvand in comitetele decizionale si executive ale partidului rosu, a crescut semnificativ, de unde si derapajele spectaculoase si de neiertat, in ochii alegatorilor. Dragilor, greselile de pe lumea aste se platesc si pe lumea asta, ce platiti in viata de apoi e dobanda, taxa si acciza la politica duplicitara promovata cu atata tupeu.
    PS ultima fraza e un avertisment pentru ORICARE partid politic din Romania, unde conservele kaghebiste si miliardarii de carton coordoneaza linia politica. Dixit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger