AcasăPoliticaCe politician îl desființează pe Boc. Replica fostului premier - și-a făcut...

Ce politician îl desființează pe Boc. Replica fostului premier – și-a făcut KO rivalul – VIDEO

(sursa foto: Facebook)

În contextul în care se apropie tot mai mult Congresul PNL, de luna viitoare, par să se ascută tot mai mult replicile dintre taberele celor doi candidați la șefia principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare.

Astfel că actualul lider al PNL-ului și primarul din Cluj, fostul premier Emil Boc, susținător declarat al lui Florin Cîțu în cursa pentru fotoliul de președinte al formațiunii politice, au avut, recent, un schimb de replici la TV.

Ludovic Orban a dat de înțeles, în primă fază, că n-ar fi cazul ca Emil Boc să dea lecții de management politic, aducând ca argument scorul politic din vremea în care actualul edil era șef de partid.

sursa foto: Facebook

”M-aş feri, în locul domnului Boc, să dau lecţii politice despre managementul partidului şi să fac aprecieri legate de scorul politic, pentru că Emil Boc a fost preşedintele PDL şi premier, care a luat partidul după alegerile prezidenţiale, era în jur de vreo 40-41%, alegerile prezidenţiale din 2009, şi din câte îmi aduc aminte, în 2012, scorul PDL într-o alianţă, ARD, a fost în jur de 18% ca reprezentare parlamentară, aşa că în materie de învăţăminte şi de experiențe de leadership politic caut întotdeauna să învăţ de la cei care, în exercitarea mandatului de preşedinte, chiar au avut rezultate”, a declarat Ludovic Orban, luni seară, la postul B1 TV.

Boc: Eu nu am pierdut, cum a pierdut domnia sa, din nefericire, în 2020 în faţa PSD-ului

Lesne de înțeles, replica lui Boc nu s-a lăsat prea mult așteptată. ”Fac un apel public la domnul Orban să pună capăt politicii de distrugere a PNL prin noi înșine. (…) Am fost președinte de partid. Am fost candidat pentru președinția partidului în timp ce eram și premier. Niciodată n-a coborât nivelul dezbaterii din partid și nivelul atacurilor la nivelul celor care se întâmplă astăzi în PNL”, a declarat în primă fază actualul edil din Cluj, luni seară, la Digi24.

Primarul din Cluj a adus în discuție scorul obținut de PNL, sub conducerea lui Orban, la alegerile de anul trecut. ”În calitate de preşedinte de partid, cu tot respectul pentru domnul Orban, eu nu am pierdut, cum a pierdut domnia sa, din nefericire, în 2020 în faţa PSD-ului, eu am câştigat împreună cu colegii mei şi în parteneriat cu preşedintele României această competiţie politică”, a susținut Boc.

”Am câştigat cinci alegeri directe”

Nu au fost singurele nemulțumiri la adresa actualului număr 1 din cadrul PNL-ului cărora le-a dat glas Emil Boc, liberalul aducând în atenție și negocierile privind ministerele, înaintea definitivării formulei guvernamentale. ”Am câştigat cinci alegeri directe, nu-mi amintesc ca domnul Orban să fi câştigat vreo competiţie directă, încât să primesc lecţii de la domnia sa. Dimpotrivă, nu ştiu atunci când a candidat uninominal.

Totdeauna domnia sa, din nefericire, a fost produsul unei liste sau al unei numiri în politică, aşa încât e greu să dai lecţii când vii din asemenea ipostaze. (…) Mă aşteptam ca un preşedinte de partid să nu dea trei portofolii – şi anume Fonduri Europene, Dezvoltare şi Transporturi – pentru a-şi păstra propria poziţie de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Asta este o realitate care doare în PNL”, a mai punctat Boc.

618 afisari

10 COMENTARII

  1. A castigat in fieful portokaliu,ca daca candida altundeva ,in orice loc din tara,era luat la suturi ,de nu mai stia cine l-a facut si cum se numeste,excrocul lui petrov!Aici era vorba STRICT DE CONDUCEREA UNUI PARTID,TAMPITULE!!

  2. Astia se lauda cu pacalelile trase romanilor din 4 in 4 ani, parca asta ar fi o lauda. Romanii nu voteaza pentru cineva anume, ci impotriva celorlalti. Piticul atomic a uitat sa aminteasca „bravura geniala” prin care ne-a taiat salariile, „opera” lui si a chiorului pe care o ducem cu noi pana la moarte, deoarece taierea o simti si la valoarea pensiei. Niste nemernici care au tupeul sa mai apara pe ecrane…

  3. Deci asta,dupa ce ca e tampit din nastere,o arata nonsalant la toata tara!!!😃😅😅 Orban a spus clar:CA PRESEDINTE DE PARTID,BOCUL A DUS PDLUL ,DE LA 41%,LA 17%,IN DOAR 4 ANI!Era vorba de presedintele de partid,nu despre ce alegeri a castigat „cacandidat” la primarie,ca nu poti compara mere cu pere decat daca ai capul vraiste de la lozincile invatate pe de rost ca utecist,tovarase boc!!!

  4. Pai Boc saracu asa de cretin i ca mereu cade in KO cand KO tehnic cand KO tactic cand KO mecanic mereu ia KO.

    • Boc seful PDL., calul troian din PNL.
      Amandoi tampitei.
      Unul, ca a dus tara la disperare de au iesit oamenii in strada sa l dea jos, altul, ca a jignit PNL ul, inhaitandu se cu mafiotii PDL ai lu’ base si Udrea.
      Apropo, s au prescris dosarele lu’ videanu, boagiu, blaga ,etc ?

  5. Bocul cel mic, cu capul tare, e „Liberalul ” protocaliu pe care l-a ajutat sistemul de forta sa ajunga Primar la Cluj, nu ca ar fi el dastept, ci mai degraba o sluga utila Tovarasului Petrov, care pentru nemarginita sa slugarnicie l-a ajutat. Drept multumire ca a luat 25% din banii bugetarilor si 15 % din pensii, bun baiat, Bocul de Cluj

  6. ACEST HANDICAPAT AL CLUJULUI PROSTUL DIN PDL CUM IL NUMEA BÂSESCU, EMIL BOC, SE CREDE BURICUL DIN PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger