AcasăPoliticaCe pas crede Ciolacu că ar trebui să facă Tudorache: ”Ce s-a...

Ce pas crede Ciolacu că ar trebui să facă Tudorache: ”Ce s-a întâmplat acolo este nepermis pentru o capitală europeană”

Ciolacu: ”Tudorache trebuie să meargă mai departe în instanță, să-și apere dreptul”

La finele unei ședinte în care s-au analizat rezultatele de la alegerile locale și s-au decis schimbări la nivelul conducerii unor organizații ale PSD-ului, liderul Partidului Social Democrat a adus în discuție și cele întâmplate în sectorul în care primar în exercițiu este Daniel Tudorache.

Marcel Ciolacu lasă să se ințeleagă că nu vede deloc cu ochi buni situația de la Sectorul 1 și că ar vedea potrivit ca Tudorache să se adreseze justiției.

”Cred că, cel puțin la sectorul 1, domnul Daniel Tudorache trebuie să meargă mai departe în instanță, să-și apere dreptul. Ceea ce s-a întâmplat acolo este nepermis pentru o capitală europeană”, a anunțat în urmă cu scurtă vreme liderul PSD, într-o conferință de presă.

Tudorache a anunțat de câteva zile deja că a cerut Biroului Electoral Central renumărarea voturilor și, ulterior, că a făcut o contestație după apariția în presă a imaginilor din sala în care se aflau mai mulți saci cu voturi.

 

196 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar daca cei filmati cu sacii in spate erau de la PSD? Cam ce s-ar fi intamplat? Urla si Europa si PPE, zuckerman, ambasadele, despre klaun sau cei din tara nu mai spun. Asa e bine, ca hotii sunt de la USR. Ca sa fii hot, conteaza de la ce partid esti. Ce capitala europeana? O colonie de la marginea imperiului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger