AcasăPoliticaCe nume grele din PSD ar putea face parte din viitorul Guvern....

Ce nume grele din PSD ar putea face parte din viitorul Guvern. Ciolacu: „Oameni cu expertiză” – VIDEO

Ce nume grele din PSD ar putea face parte din viitorul Guvern. Ciolacu: „Oameni cu expertiză” - VIDEOCe nume grele din PSD ar putea face parte din viitorul Guvern. Ciolacu: „Oameni cu expertiză” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

La finele unei prime runde de dialog, purtată marți la Parlament, cu PNL-ul și UDMR-ul, după ce liberalii au decis în ședința conducerii începerea negocierilor cu social-democrații, dar și în așteptarea unor noi discuții, programate pentru miercuri, s-a aflat ce nume grele din PSD ar putea face parte dintr-un eventual guvern format alături de cele două formațiuni politice – PNL și UDMR.

„În două zile PSD va da un răspuns foarte clar. Voi solicita o şedinţă la partid în care le spun și le prezint care este stadiul programului de guvernare și iau mandatul de negociere de intrare la guvernare”, a declarat în primă fază Marcel Ciolacu, marți seară, la România TV.

Ciolacu: Nu avem timp să inventăm oameni în actul de guvernare

Președintele formațiunii social-democrate a rostit numele a doi foști premieri din partea PSD – Mihai Tudose și Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă Grindeanu – actualul președinte interimar al Camerei Deputaților – ar putea prelua Transporturile, liderul a evitat un răspuns categoric. „Mi-aș dori ca foștii prim-miniștri ai României, (…) normal că au avut o expertiză… și Mihai Tudose și Sorin Grindeanu au fost şi miniştri şi prim-miniştri, și-n guverne cu performanță (…) Oameni cu expertiză. Nu mai avem timp, e o situaţie chiar explozivă, și social și economic și sanitar, încât nu avem timp să inventăm oameni în actul de guvernare”, a declarat Ciolacu.

Ce a anunțat Ciolacu despre Paul Stănescu

În schimb, secretarul general al partidului nu va figura într-un posibil viitor guvern PSD-PNL-UDMR. „Paul Stănescu nu va intra la guvernare. Am şi vorbit cu dânsul punctual. Cică: Marcele, încearcă, că mă tot văd pe la televizor, cineva rămâne la partid. Secretarul general rămâne la partid”, a punctat președintele PSD.

Întrebat despre eventualitatea ca Grindeanu să ajungă la Transporturi, iar Tudose la Interne, Ciolacu a răspuns: „N-am intrat pe funcții. (…) Haideți să lăsăm lucrurile (…) Haideţi să aşteptăm să avem această discuţie după ce depășim programul de guvernare”.

351 afisari

3 COMENTARII

  1. Toti fostii prim min si aia de finante ne au adus aici ca tara asa ca lasa ne cu exoertiza!!!

  2. Lauda-ma gura, că ți-oi da friptură printr-o speculație astronomica pura…Greu la deal cu politicieni-de-balta. Politicieni second-hand! Va fi tranzacționare, ca la târgul de vite. Că, deh, PSD nu are nimic de-a face cu socialismul. Cu, hoția, da! Ciltomaniacii, la fel. Însă împreună vor vinde gogosi și vor bogdaprosti creiere-seci.

  3. Oameni cu expertiza ,Tudose si Grindeanu(te pufneste rasul) ,iar daca adaugam si pe expertul Ciolanis,avem imaginea de ansamblu
    a necalificatilor si incurca lume din defuntul psd.Ăștia sunt salvatorii Romaniei,vai mama voastra de trancalai si tradatori imputiti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger