AcasăPoliticaCe nume avansează Dîncu drept posibil candidat al PSD-ului la prezidențiale: „Are...

Ce nume avansează Dîncu drept posibil candidat al PSD-ului la prezidențiale: „Are toate atributele” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Vasile Dîncu)

Liderul Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, e de părere că „în acest moment” Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și șeful formațiunii social-democrate, este persoana potrivită pentru a candida din partea PSD la fotoliul de la Cotroceni.

Fostul ministru al Apărării a început prin a spune că nu-l bate gândul să candideze la președinție la viitoarele alegeri. „Cu siguranță că nu voi candida, nici nu cred că aș avea șanse, (…) am un alt proiect de viață”, a spus Dîncu, joi seară, la postul B1 TV.

Mai mult, a declarat că speră ca România să ajungă să aibă un președinte de stânga, „după 20 de ani de dreapta”.

La un moment dat, șeful Consiliului Național al PSD a fost întrebat dacă Marcel Ciolacu are profil de prezidențiabil. Iar fostul ministru a pornit chiar de la o afirmație a lui Ciolacu, din care reieșea că n-ar fi tentat de fotoliul de la Cotroceni. Și anume de la declarațiile pe care le făcuse liderul PSD, în urmă cu aproape două săptămâni, care susținuse, între altele, următorul lucru: „99,9% nu cred că voi candida la funcția de președinte” – VEZI mai multe AICI.

Dîncu: „Cred că în acest moment este candidatul nostru”

„În momentul acesta, Marcel Ciolacu spune că nu va candida şi este sincer când spune că nu va candida, pentru că el spune că în acest moment un preşedinte al PSD-ului nu poate să câştige acel plus de care avea nevoie pentru ca să facă o majoritate.

Eu cred că până ce vom găsi, să zicem, alte soluţii, sau dacă vom căuta alte soluţii, Marcel Ciolacu a început, şi prin ideea de toleranţă pe care o are, printr-un anumit tip de implicare diferit decât alţi preşedinţi din spaţiul politic, cred că în acest moment este candidatul nostru”, a declarat Dîncu, joi seară.

„Trebuie să ai tot partidul în spatele tău”

Acesta a continuat prin a spune că din punctul de vedere al social-democraților, Ciolacu ar avea toate atributele pentru o candidatură la cea mai înaltă funcție în stat. „El spune că vom face alegeri interne, că aceste alegeri interne o să stabilească mai bine, dar să vedem dacă vom avea alternative. Dar în acest moment el are, din perspectiva noastră, are toate atributele, pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând trebuie să ai tot partidul în spatele tău.

Ceea ce reuşeşti să faci pe lângă asta este un plus, dar în acel moment trebuie să ai, în primul rând, acest lucru pentru că, de exemplu, alţi candidaţi care ar putea să fie ar putea să nu aibă acest element esenţial şi totuşi PSD în momentul ăsta are aproape 40% din electorat”, mai susținut Dîncu.

812 afisari

11 COMENTARII

    • La ora actuala ,cu toate derapajele, cea mai potrivita este distinsa sosoaca ,în rest nu vad cine ,după eșecul dezastros cu sterpu și impostorul Werner ,chiar nu mai vad nimilc în clasa politica de azi

  1. DINCU, retragețe la mănăstire și intră în adormire, te vom trezi noi când va mai fi nevoie de tine, dacă va mai fi.
    Ai grija sa iei cu tine toate materialele de inventar că sa le predai, se vorbește că nu mai e loc de întors.
    SUCCES!

  2. Dincu vrea sa l darame pe Ciolacu aratandu i marul frumos si otravit.
    Ca sa intri in competie cu oricine trebuie sa dovedesti ca ai facut ceva.
    Sanse….poate Olguta….

  3. & Zice că au făcut colectă de atribute și i le-au dat lu’ Ciolacu, ? Interjecții, complemente, d’altele, mai puține, ?

  4. Vai de capul nostru in ce vremuri traim si ce poate face lacomia,rapacitatea si nebunia puterii cu un om.Acest Dancu este un om „cu multa carte”cum se spune in popor,o dovedesc atat studiile sale facute la timp cat si cariera de cadru universitar.Cum poate el sa laude si sa propuna candidatura unui semianalfabet, care, inafara smecheriei native, n-are niciun atuu,la cea mai inalta functie din stat ? Chiar n-ai niciun pic de rusine Dancule ? Mie,imi este rusine ca sunt concitadin cu tine.

  5. @ Care sunteți de părere că la nivel global e necesară instituirea unui program educațional, „Educație pentru protejarea mediului și a biodiversității și desființarea armatelor”, adresat tuturor și îndeosebi acelora care au „matrițe intelctuale” de soldați , armate , instituții de forță, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger