AcasăPoliticaCe nu exclude Orban când vine vorba de viitoarele alegeri prezidențiale/Săgeți către...

Ce nu exclude Orban când vine vorba de viitoarele alegeri prezidențiale/Săgeți către Iohannis – VIDEO

Nici bine nu a anunțat Ludovic Orban înființarea unei noi formațiuni politice, după plecarea din Partidul Național Liberal, că despre fostul lider PNL s-a aflat că nu exclude ideea unei candidaturi la viitoarele alegeri prezidențiale.

Răspunzând unei întrebări primite de la presă, marți, 14 decembrie, în contextul anunțului privind apariția pe scena politică a noii formațiuni de centru dreapta, Orban a lăsat să se întrevadă faptul că ar lua în calcul varianta de a intra în cursa pentru Cotroceni.

„Normal că în momentul în care am luat decizia de a construi o forță politică iau în vedere cu maximă seriozitate și acest lucru”, a fost auzit spunând Ludovic Orban.

Săgeți: „Așa cum a trădat Klaus Iohannis în ultimele șase luni”

Totodată, fostul număr 1 din cadrul PNL-ului nu a pierdut ocazia de a-l critica pe actualul șef al statului, pe care l-a acuzat că a trădat așteptările electoratului.

Pe de altă parte, pe măsură ce ne apropiem de alegerile prezidențiale o să găsim cea mai bună soluție pentru ca alegerile prezidențiale să nu fie câștigate de PSD, așa cum își dorește Iohannis și probabil o parte din gașca demolatoare din PNL, ci să fie câștigate de un om onest, cinstit, cu anvergură, care să reprezinte cu adevărat România, un om care să nu trădeze așteptările electoratului, așa cum a trădat Klaus Iohannis în ultimele șase luni”, a ținut să menționeze Ludovic Orban.

Cu scurt timp înainte, Orban anunțase și cum se va numi noua construcție politică din care va face parte. „Numele formațiunii politice pe care l-am convenit, sigur, e un nume care va fi valabil până la organizarea congresului partidului, dar numele pe care îl vom avea este Forța Dreptei. Este numele moțiunii cu care m-am prezentat în fața Congresului PNL”, a precizat Ludovic Orban în fața presei, de la Parlament.

287 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger