AcasăPoliticaCe notă dă Rafila mandatului său de ministru/Vrea să candideze la alegerile...

Ce notă dă Rafila mandatului său de ministru/Vrea să candideze la alegerile europarlamentare – VIDEO

sursa foto: Alexandru Rafila/Facebook

Actualul ministru al Sănătății vrea să candideze la alegerile europarlamentare, motiv pentru care și-a depus candidatura la organizația PSD din Sectorul 2.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizaţia PSD Sector 2 şi urmează o decizie a PSD Bucureşti.

Actualul oficial din Guvern că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European. Pe de altă parte, acesta a spus că îşi acordă nota 9 plus pentru mandatul de ministru.

De ce vrea să candideze la europarlamentare

Ministrul Sănătăţii a declarat, marți seară, 13 februarie, la Prima News că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare, la organizaţia PSD Sector 2 şi că urmează o decizie a PSD Bucureşti, care va trimite propunerile la centru.

„De ce o fac? Pentru că eu consider că am suficientă experienţă şi în administraţie şi în relaţiile internaţionale”, a declarat Alexandru Rafila, adăugând că România va beneficia în perioada următoare de multe fonduri europene şi s-ar bucura să ajute ca aceşti bani pentru sănătate să fie folosiţi.

Rafila a mai spus că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European, arătând că este mai puţin legat de o carieră politică.

Întrebat pe cine ar recomanda pentru funcţia de ministru, dacă va fi ales în Parlamentul European, adică la Bruxelles, Rafila a spus că trebuie să fie o persoană „tânără, dinamică”, care cunoaşte proiectele importante din România şi cu credibilitate, acestea fiind elementele necesare unui ministru al Sănătății.

Rafila: Îmi acord nota 9 plus

Întrebat ce notă și-ar da pentru mandatul de ministru, Rafila a spus că este foarte greu să fie obiectiv şi că beneficiarii sistemului de sănătate din România trebuie să facă această evaluare.

„Din punct de vedere al sincerităţii, echilibrului, dorinţei de a face bine, (…) pot fără niciun fel de problemă să îmi acord nota 9 plus”, a completat actualul ministru al Sănătății.

author avatar
Andrei Coman
165 afisari

6 COMENTARII

  1. Pai, sigur, dupa ce a facut figuratie la Ministerul Sanatatii se duce la europarlamentare, mai usor, fara responsabilitate si cu indemnizatie mare.Cam asta fac europarlamentarii

  2. Daca apare pe lista de europarlamentari pentru PSD, aceasta lista nu va lua 10%. Doar prostii, ignorantii si nestiutorii voteaza un asemenea specimen mincinos, pervers, inselator, oportunist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger