AcasăPoliticaCe mesaj a ales să transmită Florin Cîțu de Ziua Națională: ”Cel...

Ce mesaj a ales să transmită Florin Cîțu de Ziua Națională: ”Cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că…”

Ce mesaj a ales să transmită Florin Cîțu de Ziua Națională: ”Cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că...”

Fostul premier Florin Cîțu a transmis miercuri, pe 1 decembrie, de Ziua Națională, un mesaj adresat românilor, la 103 ani de la Marea Unire.  

Președintele Senatului și, totodată, actualul număr 1 în cadrul Partidului Național Liberal face trimitere nu doar la istorie, ci și la momentul actual. Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a PNL-ului, Florin Cîțu menționează că eroii de azi sunt medicii, dar și românii care muncesc – atât în țară, cât și dincolo de granițele României.

„La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noștri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare”, susține Cîțu în mesajul făcut public de 1 decembrie.

Cîțu: „Cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie!”

Totodată, liderul PNL nu a pierdut ocazia să facă trimitere la principiile liberale. „Partidul Național Liberal transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiții și susținerea prin orice mijloace a capitalului privat și a inovației. Doar așa vom ajunge să avem o Românie puternică, țara pe care și-au dorit-o înaintașii noștri la 1918”, susține Cîțu, liderul partidului aflat în alianța de la guvernare, alături de PSD și UDMR.

Florin Cîțu își încheie mesajul urând „La mulți ani” României și românilor și punctând următoarele: „Onorăm istoria și eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori și principii democratice.”

Mesaje de 1 decembrie au mai transmis și liderul PSD, Marcel Ciolacu – VEZI AICI, dar și social-democrata Gabriela Firea, ministru în Guvernul Ciucă – VEZI AICI.

168 afisari

4 COMENTARII

  1. Am inteles ca sa devii membru PNL, in afara de Adeziune, iti trebuie si Certificat de Handicapat, altfel nu te primesc astia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger