AcasăPoliticaCe funcție ocupă fostul ministru Teodorovici, după ce a ratat Parlamentul: ”Postul...

Ce funcție ocupă fostul ministru Teodorovici, după ce a ratat Parlamentul: ”Postul de bază mi-a fost rezervat”

Unde lucrează fostul ministru Teodorovici, după ce a ratat Parlamentul: ”Postul de bază mi-a fost rezervat” (sursa foto: Facebook)

După ce s-a aflat că a ratat ocazia de a ajunge să facă din nou parte în Legislativ, la finele anului trecut, când au fost alegeri parlamentare, despre fostul ministru al Finanțelor și, respectiv, al Fondurilor Europene s-a aflat că a revenit la Curtea de Conturi.

Dornic să lămurească lucrurile și să demonteze ceea ce acuză a fi un ”fake news”, prin anunțarea într-un articol de presă a faptului că ar fi fost numit director în cadrul Curții de Conturi, Eugen Teodorovici dezvăluie că lucrează ca auditor în cadrul instituției în cauză.

”Nu de alta, dar funcția de auditor pe care o ocup în prezent, am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis … și altora. Ceva normal, firesc și legal”, a transmis Teodorovici, duminică, într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Fost ministru al Fondurilor Europene, iar, ulterior, de două ori ministru al Finanțelor Publice, în Guvernele Ponta și Dăncilă, Teodorovici a avut, consecutiv, două mandate de senator, până în decembrie 2020.

827 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger