AcasăPoliticaCe etichetă a „lipit” Facebook-ul în dreptul unui mesaj postat pe contul...

Ce etichetă a „lipit” Facebook-ul în dreptul unui mesaj postat pe contul senatoarei Diana Șoșoacă! „…al guvernului rus”/Află totul AICI!

Ce etichetă a „lipit” Facebook-ul în dreptul unui mesaj postat pe contul senatoarei Diana Șoșoacă!

Numele senatoarei Diana Șoșoacă revine în atenție, de această dată ca urmare a unei etichetări venite, în chip de avertizare, de la Facebook. Platformă pe care politicianul o folosește adesea pentru a transmite diferite mesaje, dar și pentru a face live-uri, inclusiv din Parlament.

În dreptul unei postări datând din 11 martie, apărute pe pagina senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial, de pe rețeaua de socializare, Facebook menționează: „acest link provine de la un editor despre care Facebook consideră că poate fi parţial sau integral sub control editorial al guvernului rus”.

Mesajul pe care senatoarea Șoșoacă l-a vrut transmis prin postarea respectivă – la finele căruia apare etichetarea, vizibilă mai jos, suna astfel: „UNICUL SENATOR care a luat poziție fermă împotriva implicării României în conflictul ruso-ucrainian. NEUTRALITATE!!!”

Explicații

(foto: captură Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial)

„Conform definiției Facebook, „entitățile media controlate de stat” sunt instituțiile media pe care Facebook le consideră a fi parțial sau în întregime sub controlul editorial al autorităților guvernamentale, pe baza unor cercetări și evaluări efectuate pe cont propriu ținând cont de o serie de criterii dezvoltate în acest scop.

Considerăm că aceste Pagini trebuie să respecte un standard mai ridicat de transparență, deoarece credem că ele combină influența unei organizații media cu susținerea unui stat.” – se menționează pe platforma de socializare.

author avatar
Andrei Coman
690 afisari

7 COMENTARII

  1. Sosoaca e o patriotarda umflata cu pompa, la propriu si la figurat, cu rimel împrāstiat, ceva grohaitor, ce mai! Apropo, mai foloseste ” cuvinte neologistice ” ? Adicā, e varza, creatura.

    • Important este că plusereaua leghebistoidă va dispărea definitiv. Cu Șoșoacă ne vom descurca noi, cumva!

    • ti-ai intrerupt epilatul ca sa postezi gaozarule ? ia-ti trotineta si du-te in herastrau sau in parc la opera la ai tai

  2. Ca in orice situatie , neutraltatea este cea mai buna. Ce pateste un soricel care se baga intre 2 elefanti care se bat? Risca sa fie calcat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger