AcasăPoliticaCe este analiza tip SWOT pe care o propune Adrian Năstase şi...

Ce este analiza tip SWOT pe care o propune Adrian Năstase şi de care ar putea depinde coaliţia PSD – PNL

Adrian-Nastase

Florin Cîțu a declarat, luni, că soluția cea mai bună pentru români, în acest moment, este formarea unui guvern cât mai repede posibil, precizând că negocierile cu PSD sunt un compromis major pe care îl face PNL.

Avem o alianță cu PSD. Avem negocieri pentru a forma o coaliție cu PSD pentru guvernare.

Trebuie să formăm acest guvern. Cea mai bună soluție este să avem un guvern cât mai repede. Este un compromis major pe care îl face PNL. Vom vedea mai departe ce vom face”, a spus Cîțu.

Adrian Năstase propune o analiză SWOT

Adrian Năstase susține că intrarea PSD la guvernare reprezintă o mare responsabilitate, având în vedere criza prin care trece țara.

Pentru multi membri PSD, intrarea la guvernare inseamna un mare semn de intrebare. Este adevarat, existenta mai multor crize cumulate precum si configuratia actuala a parlamentului nu ofera multe solutii.

Decizia liderilor partidului presupune o mare responsabilitate. M-as bucura ca decizia ce va fi luata sa se bazeze pe o analiza tip SWOT – examinarea punctelor tari, a punctelor slabe, a oportunitatilor si a riscurilor pe care le presupune intrarea la guvernare in aceasta perioada”, a spus Adrian Năstase, pe blogul său personal.

Premier prin rotaţie PNL – PSD

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu au agreat varianta premierului prin rotație, în viitorul guvern PNL-PSD-UDMR. Este doar o înțelegere între Marcel Ciolacu și Florin Cîțu să existe o alternanță a celor doi președinți pentru funcția de premier, iar primul ar urma să fie Marcel Ciolacu.

PSD își dorește ambele funcții, de premier și de ministru de Finanțe, a transmis, luni, prim-vicepreședintele social-democraților, Sorin Grindeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
560 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ba si daca ia primii pnl premier nu o sa mai ajunga psd nici la calende ca vin si alegeti , iar daca le da si finantele respecta bancul cu udmr ca sa stie aia cu cine guv ca fsra ei jn reteta nu ies la liman!!!sa fie si ei sa nu le mai zica iohann ciuma!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger