AcasăPoliticaCe dispare de pe autobuzele din Capitală. ”Operațiunea” a început deja. Se...

Ce dispare de pe autobuzele din Capitală. ”Operațiunea” a început deja. Se face loc pentru reclame!

Ce dispare de pe autobuzele din Capitală. ”Operațiunea” a început deja. Se face loc pentru reclame! (sursa foto: Facebook/Nicusor Dan)

După ce a tot fost întrebat, în ultimele zile, despre problemele generate de lipsa căldurii și a apei calde din mai multe blocuri de pe raza Capitalei, primarul a adus în discuție un alt subiect.

Mai precis, faptul că urmează să se scoată mesajele cu ”Primăria Capitalei” care sunt lipite pe mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport București, pentru a se face loc reclamelor. Fără să rateze ocazia de a o ”săgeta” pe predecesoarea sa, social-democrata Gabriela Firea, actualul edil al Bucureștilor a anunțat schimbarea pe care ar trebui să o remarce locuitorii Capitalei.

”Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”. Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a transmis Nicușor Dan, marți după-amiază, via Facebook.

Cu mențiunea că ”Operațiunea de decolantare” a început deja, primarul Bucureștilor a ales să mai puncteze un lucru, la capitolul explicații: ”În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”.

author avatar
Cristina Stefan
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger