AcasăPoliticaOlaf Scholz, mesaj pentru Putin legat de Moldova. S-a întâmplat în urmă...

Olaf Scholz, mesaj pentru Putin legat de Moldova. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, la București

Guvernul Scholz, acuzat de ipocrizie, la nicel european. Scandal pe armele trimise Ucrainei

Cancelarul german Olaf Scholz se află, luni, într-o vizită oficială în România. El a fost deja primit la Palatul Cotroceni şi se va întâlni şi cu premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria.

Cei doi au vorbit despre situaţia Republicii Moldova, ce se simte ameninţată de Rusia.

Vor să rupă dependenţa Chişinăului de Moscova

Olaf Scholz și Klaus Iohannis au transmis un mesaj de sprijin total pentru Republica Moldova și apărare în fața asaltului Rusiei.

Împreună ne simțim obligați să ajutăm la dezvoltarea Republicii Moldova. Cred că este mult mai mult decât un simbol, cred că este și expresia unui simbol al unui parteneriat puternic între Rep Moldova și Uniunea europeană.

Au fost făcute foarte multe și cred că și în viitor trebuie să făcut acest lucru. Trebuie să ajutăm Moldova să nu mai aibă o așa mare dependență față de Rusia, a spus Olaf Scholz.

Este evident și clar interesul nostru pentru a sprijini republica Moldova. Este nu doar un interes declarat, este un interes real. România sprijină de mult timp Moldova și vom continua să sprijinim Moldova.

Este vorba despre sprijin în domeniul energetic și în alte domenii, dar și pentru instituțiile democratice din Republica Moldova„, a declarat şi Iohannis.

Scholz vrea România în Schengen

Olaf Scholz a remarcat eforturile României și spune că l-a asigurat pe Klaus Iohannis de susținere pentru aderare la Schengen.

„Germania se află ferm de partea României. Aceasta înseamnă – şi o spun şi astăzi, aici, răspicat – înseamnă şi obiectivul ca România să obţină, în sfârşit, în acest an, statutul de membru deplin în spaţiul Schengen.

Ţara dumneavoastră a depus mari eforturi în acest sens, trebuie să onorăm acest lucru. L-am asigurat pe preşedintele Iohannis încă o dată de susţinerea mea în acest sens”, a declarat Olaf Scholz luni, la Palatul Cotroceni.

author avatar
Andrei Ștefan
861 afisari

24 COMENTARII

  1. Vor cu orice pret sa ne bage in razboi cu Rusia….
    Sau asta este planul?
    Belarus,Ucraina,Romania,Bulgaria….zona neutra intre Nato si Rusia…cel putin eu nu pot explica de ce nu vin in romania firme mari care sa investeasca masiv…singura idee este cea de mai de sus…vom fi bagati in razboi cu rusia si nu vor sa piarda nimic….asa ca ii lasam faliti,macar nu au ce folosi rusii…alta explicatie nu am….

    • Până la conflictul din Ukrania, Moldova nu exista pentru nimeni. Dintr-o dată ia apucat interesul pentru săraci pe toți de la Vașinton la Bucale. Probabil că în curând ne vom bucura de o nouă categorie de refugiați de război cazați gratis, cu masă, piscină și femeie de serviciu asigurate.

    • Cred ca tu nu esti intreg la cap ”progresistule”! Daca vrei la razboi pleaca in pi zda ma-tii si lupta impotriva rusilor.

      • Si daca am dreptate?
        Si nu sunt progresit…si poate nu mai injuri….
        Citeste mai mult,documenteazate,analizeaza si pe urma scrie….

        • Dă-l in mă-sa de neomarxist trotinetar ,un fătălău în izmene colorate,el sărăcu nu știe unde este stânga de dreapta ,el urmează agenda unui ong și postează pentru câțiva firfirei

        • Anonim tu nu esti decat un cretin. Date-n p ula mea de c ur pictat pe trotineta. Mancamiai p ula!

  2. ””Împreună ne simțim obligați să ajutăm la dezvoltarea Republicii Moldova. ” Poate tu cu cremvusti oparit mergeti sa va bateti cu Rusia. Ce treaba am eu cu Ripablika plina de rusnaci? Niste pomanagii.

  3. -„moldova” nu depinde de Russia,
    a depins de U.R.S.S pe cand Russia depindea de U.R.S.S.

    • Nu știu cum se face ,că de fiecare data în momente din ăstea de cotitura istorică,când ar trebuii sa fim activi în politica extern și să ne jucam inteligent cartea ,nimerim la conducere cu acești alogeni trădătorigen pnl,, exact ca înaintea de începerea celui de-al doilea război

  4. Ce ar fi sa platiti voi taxe vamale pe toate gunoaiele pe cere le plimbati in T I R-uri…lasa ca nu vrem in Schengen dar va spulberam cu taxele

  5. Nu mai postez pentru ca m-am convins irevocabil ca sunteti sclavii Satanei si veti primi ceea ce meritati, asa ca nu are sens sa mai insist: RETARDATII, CRIMINALII si SCLAVII lui Yehova nu merita atentie, asa ca va doresc calatorie rapida in iezerul de foc ! Prin acest gest ati atras blestemul pentru 7 generatii ale familiilor voastre.

  6. Nemtálául,ne vrea binele,oare?
    Germanía ,doar a exploatat la sange Romania,si continua sa facá acelasi lucru!
    Blestematá tará ,fascisti,nimic altceva!

  7. Pentru cei care nu stiu nici acum sa citeasca intre randuri, nazistul ala de Olaf S. a venit sa ii bage in sedinta pe Oaia Sandu si pe dulapul de la 3coceni, adica sa fie sigur ca astia se baga ca ultimii prosti handikapati intr-un razboi care nu e al lor !! Vedeti ca Racean, nazistul ala de e PM langa nazista sorosista de Oaia Sandu a facut incepand de azi recrutare fortata cu toti rezervistii din fantomatika republica esuata bananiera din Moldova rusnaka !! Orice miscare o sa faca tampitii aia, rusnacii o sa ii faca pulbere, fiindca praf oricum sunt !! Acum, sa vedem daca vine si Marele Cutremur in lun mai, fiindca tot de atunci o sa ii bage si pe romanasi dulapul si maciukanezul maidanez in razboi, adica numai pe aia care nu vor fi intins-o pana atunci !! Hai dulapule, numai o scanteie mai trebuie, ca sa sara in aer, la propriu, si micuta colonie esuata semi-bananiera din sudanistan !! Scapa numai care poate, bai ciukanezule, sa iti pice toti dintii din gura, bai Printule din Ga-Oz, inca mai vorbesti singur cu oglinda aceea la Palatul Avantul Prabusirea ? Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger