AcasăPoliticaCe condiţii pune George Simion pentru Declarația Parlamentului la un an de...

Ce condiţii pune George Simion pentru Declarația Parlamentului la un an de război în Ucraina

Ce condiţii pune George Simion pentru Declarația Parlamentului la un an de război în Ucraina

George Simion este de părere că proiectul Declaraţiei Parlamentului la împlinirea unui an de la declanşarea războiului din Ucraina trebuie să includă amendamentele AUR referitoare la protejarea comunităţii de români din această ţară şi a biodiversităţii Deltei Dunării.

Preşedintele AUR spune că a „adăugat două chestiuni importante în relaţia cu Ucraina”.

Condiţiile AUR pentru Declarația Parlamentului

Am adăugat două chestiuni importante în relaţia cu Ucraina: protejarea biodiversităţii Deltei Dunării şi a celor 500.000 de vorbitori de limbă română care trăiesc în Ucraina.

Nu putem sprijini Ucraina atâta timp cât ea nu respectă România şi de aceea cerem includerea în declaraţia Parlamentului la împlinirea unui an de la începerea agresiunii Federaţiei Ruse asupra Ucrainei şi a acestor două chestiuni extrem de importante pentru poporul român”, a afirmat Simion, marţi.

Reamintim că ordinea de zi a şedinţei comune a Senatului şi Camerei Deputaţilor de marţi include Proiectul Declaraţiei Parlamentului României la împlinirea, pe 24 februarie 2023, a unui an de la declanşarea războiului de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

author avatar
Andrei Ștefan
361 afisari

13 COMENTARII

  1. Bai securici,Hexifarma ,minti de closet
    Ati ucis ani la rand lume prin spitale
    Dadeati cu apa si incasati banet
    Scarbe securiste ,dobitoci cu bale!

    Acum va salta poponeata va temeti ,
    Sa nu vina Armagedonul si sa va intrebe
    De ce ati ucis criminalilor oameni ,
    De ce ati lasat copii fara mame?

    V-ati gandit ca poporul acesta ce rabda
    Intr-o zi va va pune la zid
    Si va vor cere socoata pentru crime si prada
    Securicii lu’ peste prajit!

    Tara aceasta acum e condusa
    De statul lui voda,stat paralel
    Cu acord de la sluga supusa
    De la fatalaul acesta misel

  2. Bai, vi s-a spus ca o sa va bage talharii aia ordinari din sparlament in razboi, uite ca a-ti avut noroc de data asta, nimeni nu v-a intrebat daca si vreti sa mergeti ca si carne de tun in ukro-na-zia, dar bingo, se pare ca a-ti primit biletul castigator, si aia e, incepe ma-celul din 15 martie, chiar cand au ungurii ceva mare zi nationala, pe la ei, prin Budapesta !! Ha ha ha 🙂 Bai, deja s-au pus nemtii si ungurii din Transilvania pe facut raliul Oradea – Budapesta inca de azi, adica luni, uite ca tot ce a zis marele Parinte Justin Parvu se va adeveri !! Asa ca, dragi romanasi, va asteapta sua disparitia ca si popor, fiindca veti ramane numai cam 8 milioane in colonia esuata, sau vine Marele Cutremur de 8.5, sa vedem ce noroc o sa aveti de data asta 🙂 Si vedeti si voi ce faceti, cand se termina tot Balciul Desertaciunilor, sa il mancati si pe Maciukanezul Maidanez, aka Maciuca, aka Jeneralul de Karton Ghipsat de 120 de kile 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Stolti ist eine kleine nazi polizei !!

  3. Zicală : Ochiul este oglinda sufletului. Pe poză este varianta românească al lui Joseph Goebbels.

  4. Dar moaca,absurda cu gura cascata a tatucului vostru ce este ?Stupizi indivizi bautori de pipi A ajuns cu..ru’ sa conduca tara!Domnul Simion va fi ales cu 80% si va va pune pieile pe bat hotilor !Esuatilor ,criminali de la 1907 ,1929Lupeni ,1933 Grivita ..criminali ,criminali pndlisti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger