AcasăPoliticaCe a putut să scrie un deputat AUR în CV: folosirea telefonului...

Ce a putut să scrie un deputat AUR în CV: folosirea telefonului mobil, printre aptitudini

Dorel Acatrinei, președintele AUR Suceava

Surpriza de la alegerile parlamentare 2020 a fost cu siguranță partidul AUR. La o lună de la scrutinul din 6 decembrie, membrii formațiunii politice continuă să ne surprindă. Alții prin declarații, alții prin gafe.

Între timp, deputații și senatorii AUR au fost validați în Parlament și și-au preluat mandate. Fapt pentru care, CV-urile de pe paginile WEB ale celor două camere au fost actualizate (în cazul parlamentarilor realeși), ori adăugate altele noi.

Este și cazul lui Dorel Acatrinei, președintele AUR Suceava și deputat în următorii 4 ani, care și-a făcut un CV ce pare amuzant la prima vedere. Printre altele, la categoria „aptitudini”, acesta mărturisește că știe să folosească sistemul de operare Android, care e regăsit la majoritatea telefoanelor mobile.

În același CV, la capitolul „competențe digitale”, deputatul AUR se laudă că știe să navigheze pe internet, să folosească aplicațiile de social media, precum și platforma Zoom.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare bună a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, bună utilizare a rețelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, o bună cunoaștere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, se menționează în CV-ul deputatului.

Practic, chestiile de bază.

Parlamentarul spune că a făcut ultimele studii la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

De la șofer și patron de firmă transport marfă, direct în Parlament

În CV se mai arată că, din 2001 până în 2010, a lucrat ca șofer, fie de mașini de mare tonaj, fie de autocar, conform stirisuceava.net.

Apoi, și-a deschis propria firmă de transport de mărfuri, Helios Car SRL. Sursa citată anterior afirmă că, în 2018, cifra de afaceri a firmei respective se ridica la circa 7,5 milioane de lei.

În declarația sa de interese, politicianul afirmă că este asociat unic și administrator la Helios Car SRL. De asemenea, acesta figurează ca președinte al organizației AUR Suceava.

author avatar
Andreea Vlad
384 afisari

2 COMENTARII

  1. si totusi a creeat si ceva plus valoare daca are firma dar orban marele subsemnat inscaunat prin vointa proprie unilaterala in jilt?????

  2. Bine ca nu face noi axe de aliante si ca e indemanatec. Manualitatea e de baza la barbat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger