AcasăPoliticaCe a făcut Nicuşor Dan într-un an de zile de când este...

Ce a făcut Nicuşor Dan într-un an de zile de când este primarul Capitalei. Cum blochează subordonaţii lui investiţii masive

Nicusor Dan Ce a făcut Nicuşor Dan într-un an de zile de când este primarul Capitalei. Cum blochează subordonaţii lui investiţii masive

Când a preluat mandatul de primar, Bucureștiul era „un pacient în comă aflat la terapie intensivă”, spunea chiar Nicuşor Dan. „Când am venit, aveam trei milioane de lei în cont şi datorii de trei miliarde”, mai explica actualul edil, în contextul aceluiași eveniment.

Impresia generală pe care lăsat-o la finalul conferinței a fost că aproape un an întreg a fost dedicat desființării companiilor municipale (au fost închise 14 din 16) și descâlcirea dezastrului financiar moștenit de la Firea.

De fapt, mai toate nemulțumirile bucureștenilor din acest an – fie privind termoficarea, fie privind neîngrijirea parcurilor sau reducerea toaletelor publice – au fost puse în seama grelei moșteniri și a lipsei banilor.

Avizele, păcatele administraţiei locale

Pasajele supraterane şi lucrările de fluidizare a traficului sau de interconectare a unor artere ce ar fi spart dopurile rutiere de la intersecţia Mihai Bravu cu Baba Novac sau din zona Căţelu se prăfuiesc în stadiu de proiect pe masa unei comisii aflate sub tutela directă a lui Nicuşor Dan: comisia de coordonare reţele.

Aşa de bine se coordonează aici lucrurile încât un singur aviz care ar puta da drumul unor investiţii aşteptate de sute de mii de oameni tocmai a împlinit 17 luni de aşteptare.

După un an de mandat în care a fost mai mult dispărut, primarul dezastrului general Nicuşor Dan nu are nicio soluţie pentru Capitală. Nici pentru trafic, nici pentru transportul alternativ, nici pentru parcări.

Şi Klaus Iohannis se dezice de Nicuşor Dan

Aud acum, tot felul de opinii și din USR și din PNL, care nu mai vor cu Nicușor Dan, dar vă aduceți aminte anul trecut, ce bucuroși erau că au găsit soluția. Acum a început și domnul președinte să se dezică de el, să nu mai precauți, ca să nu mai fim altfel.

A trecut 28 septembrie 2020, că nu știu. Apă caldă tot nu este, că așa ne promitea PNL și USR prin susținerea lui Nicușor Dan. Exact așa se întâmplă ca și acele materiale prezentate în presă, cu avizele, cu constestații la avize.

Acum nu mai trebuie să pună domnul Nicușor Dan nu știu ce contestație, pentru că este el acolo”, a declarat vineri, Marius Budăi, fost ministru al Muncii, la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
480 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Klaus Iohannis candidează a treia oară la Președinția României

Vineri să fie? Vineri a fost, e clar și sigur, fără îndoială! Pe la doişpe, nu ştiu care a debranşat România de la reţeau...

Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie”...

Guvernul le-a pus "gând rău" angajaţilor din sistemul bugetar care nu atrag fonduri europene. Anumite categorii de funcţionari ar putea pierde până la 50%...
proger