Cauta

Ce a făcut Klaus Iohannis sâmbătă, aflat la ultimul lui Paşte ca preşedinte al României (FOTO)

Și Iohannis se credea masculul alfa

Klaus Iohannis se pregăteşte pentru Paştele Catolic 2024. Şeful statului va participa la slujba de Înviere de la Sibiu.

Până să ajungă la biserica din Piaţa Mare, preşedintele făcut o escală la Alba, acolo unde a profitat de vremea bună şi s-a relaxat la o partidă de golf.

A jucat golf la Pianul de Jos

Însoţit de soţie, Klaus Iohannis a profitat de vremea bună şi a jucat golf la Pianul de Jos. Liderul de la Cotroceni a afişat o ținută lejeră, a purtat pantaloni scurt și un tricou roșu.

Aşadar, Klaus și Carmen Iohannis sunt așteptați să ajungă la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din centrul Sibiului, începând cu ora 21:00, pentru a lua parte la slujba de Înviere.

După slujba de la biserică, șeful statului va petrece sărbătorile pascale în mod discret, în familie, alături de soția sa, Carmen.

Trebuie precizat că, deși Klaus Iohannis este luteran, în fiecare an alege să participe la slujba de înviere de la Biserica „Sfânta Treime”, având în vedere că soția sa, Carmen, este romano-catolică.

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Paştele Catolic

Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate și bucurie.

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării și a renașterii. În mijlocul tuturor provocărilor și al încercărilor prin care trecem, Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină”, arată președintele.

Cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie, arată șeful statului.

În acest spirit de solidaritate și compasiune, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință, oferindu-le lumina speranței și mângâierea credinței.

Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie. Vă urez tuturor un Paște binecuvântat, în pace și armonie!„, spune preşedintele Klaus Iohannis, în încheierea mesajului.

Ultimele stiri

  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Exit mobile version