AcasăPoliticaCe a făcut Klaus Iohannis sâmbătă, aflat la ultimul lui Paşte ca...

Ce a făcut Klaus Iohannis sâmbătă, aflat la ultimul lui Paşte ca preşedinte al României (FOTO)

Și Iohannis se credea masculul alfa

Klaus Iohannis se pregăteşte pentru Paştele Catolic 2024. Şeful statului va participa la slujba de Înviere de la Sibiu.

Până să ajungă la biserica din Piaţa Mare, preşedintele făcut o escală la Alba, acolo unde a profitat de vremea bună şi s-a relaxat la o partidă de golf.

A jucat golf la Pianul de Jos

Însoţit de soţie, Klaus Iohannis a profitat de vremea bună şi a jucat golf la Pianul de Jos. Liderul de la Cotroceni a afişat o ținută lejeră, a purtat pantaloni scurt și un tricou roșu.

Aşadar, Klaus și Carmen Iohannis sunt așteptați să ajungă la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din centrul Sibiului, începând cu ora 21:00, pentru a lua parte la slujba de Înviere.

După slujba de la biserică, șeful statului va petrece sărbătorile pascale în mod discret, în familie, alături de soția sa, Carmen.

Trebuie precizat că, deși Klaus Iohannis este luteran, în fiecare an alege să participe la slujba de înviere de la Biserica „Sfânta Treime”, având în vedere că soția sa, Carmen, este romano-catolică.

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Paştele Catolic

Cu prilejul Sărbătorii Învierii Domnului, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România cele mai calde urări de pace, sănătate și bucurie.

Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării și a renașterii. În mijlocul tuturor provocărilor și al încercărilor prin care trecem, Paștele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi și ne amintește că suntem însoțiți mereu de iubirea și puterea divină”, arată președintele.

Cea mai mare putere a noastră stă în capacitatea de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie, arată șeful statului.

În acest spirit de solidaritate și compasiune, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cei în suferință, oferindu-le lumina speranței și mângâierea credinței.

Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alții și de a le fi alături celor aflați în nevoie. Vă urez tuturor un Paște binecuvântat, în pace și armonie!„, spune preşedintele Klaus Iohannis, în încheierea mesajului.

author avatar
Andrei Ștefan
746 afisari

13 COMENTARII

  1. Mai si nu-i este rusine sa spuna ultima fraza, desi EL in 10 ani de huzur a avut grija doar de el si de nevasta…

  2. Cum e bă să-ți scoți nevasta la golf?…poate așa mai nimerește și el gaura!…sau găurile…

  3. Carmencita de Agnita
    Isi spunea Neprihanita
    Tare-i mai placea…salamul
    Si-l halea cu kilogramul

    De Sibiu sau doar sasesc
    Uneori chiar si rusesec
    O stia o lumen;treaga
    Cum ca fata-i monofaga

    Cand Iohannis o curta
    A bagat si ea dieta
    Pentru sasul cel falos
    A lasat salamul jos

    Toalele si le stramta
    Iara fusta si-o scurta
    Mai sa-i iasa crapatura
    Doar sa nu-i scape captura

    Ani trecut-au dinainte
    Iara Klaus e presedinte
    Carmencita e cucoana
    Dupa unii Prima Doamna

    Desi i-a placut salamul
    A iubit mai mult wolframul
    Si-a ramas o monogama
    Dar de fapt e… cotofana

  4. Ne doare-n cot ce a facut alienatul asta !
    Ne intereseaza numai sa plece mai repede si pina atunci sa taca si sa nu-l mai vedem !

  5. Alooo,domnuuuu’,nu sambata a purtat pantalonii aia scurti.I-a purtat vineri domne,cand a jucat golf,vineri e zi de lucru.Da’ la el nu se pune,pt.ca are program de alaptare,la fel ca si parlamentarii.La ei saptamana de munca incepe miercurea la opra12,si se termina joia la ora 12.Mnca grea domneee,Grupa I de munca.

  6. Sluga lui Iohanus,cenzorul,.nu afiseaza postarile critice la dresa Cocotatului penal.Deci,nu sambata,ci vineri a purtat pantalonii aia scurti la golf.Ca asta,acest pierde vara,are program de alaptare.” Lucreaza ” in slujba Natiei doar de Luni ora 15 cand ajunge cu ultimul tip de Mercedes la Casa de odihna trei Coceni,si pleaca in Wekend vineri la ora 11 dupa ce-l barbiereste alta sluga dela SPP.Si asta doar cand doarme in Tara.

  7. Ce facusi bai sluga,nici pe asta nu-l lasasi ? Esti loial,dat dreacului de loial.

  8. Io zic, ca sa salvam planeta, asa cum zic mai marii gandirii sa se planteze copaci pe toate terenurile de golf!
    Toti oamenii planetei fac sacrificii pentru molecula de carbon !

  9. Cu toții, permanent, de dimineața până dimineața următoare ne întrebăm cu sufletul la gură „ce-o mai fi făcut președintele Johhanis”. Nici nu mai dormim noaptea de grija lui. Dacă a dat cu mașina învreo groapă pe Valea Oltului și nu mai ajunge la timp la nevastă, dacă i s-a stricat bicicleta și nu mai iese în Herăstrău decât pe trotinetă, dacă i s-a rupt un schi pe Alpi și rămânem cu un președinte șchiop, dacă toate avioanele de lux sunt ocupate și e nevoit să călătorească cu Taromul ca chiorii. Mare veste asta cu fotografia pe terenul de golf. N-am fi crezut că e capabil să joace golf. Sigur n-a fost figurație sau aranjament actoricesc?

  10. Cine dracu il crede pe asta ce ii este lene si cand vorbeste . Rolul lui Pinochio ii sta cel mai bine – decat de Presedinte .
    Stai sa vezi si minciunile politicienilor mioritici ,din Ro. ce vor declara dupa alegeri – minciuni si tromboane ptr. alienati mintali . Deja imi provoaca Vomitisme – Vomitisme ……………
    Pe langa faptul ca pentru ei a fi Sclavii altora – inseamna MANDRIE . Numai Trdatori si Gunoaie .Din nou Vomitisme si iar Vomitisme…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger