AcasăPoliticaCe a ales să sublinieze Orban înaintea Congresului PNL, în privința premierului:...

Ce a ales să sublinieze Orban înaintea Congresului PNL, în privința premierului: ”V-o spun ca să ştiţi” – VIDEO

Ce a ales să sublinieze Orban înaintea Congresului PNL, în privința premierului: ”V-o spun ca să ştiţi” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Au mai rămas doar câteva zile până când se va afla care dintre cei doi candidați – Ludovic Orban, actualul lider al formațiunii, și Florin Cîțu, actualul prim-ministru, câștigă cursa pentru fotoliul de președinte al formațiunii, în cadrul Congresului din 25 septembrie.

În tot acest context, dar și pe fondul tensiunilor de la nivelul coaliției și a nemulțumirilor celor de la USR PLUS, care au subliniat în mai multe rânduri că nu îl mai vor premier pe Florin Cîțu, Ludovic Orban a ales să spună cum vede lucrurile.

Premier va fi cel care va fi ales preşedinte al PNL. V-o spun ca să ştiţi. Iar în cazul domnului Cîţu, dacă va fi ales preşedinte al PNL, îmi pun serioase semne de întrebare dacă poate să mai rămână premier pentru că – ăsta e adevărul, dacă vrem să refacem coaliţia, care din punctul meu de vedere e singura soluție posibilă – evident că USR PLUS are o condiţie foarte clară pe care a pus-o”, a declarat Ludovic Orban, luni seară, la Realitatea PLUS.

Orban: Asta trebuie să facem! Fără mofturi, fără crize provocate artificial

Pe de altă parte, până să iasă la TV, președintele PNL-ului a transmis, tot luni, dar de această dată pe o rețea de socializare, un mesaj referitor la tot mai apropiatul congres al formațiunii politice, programat a avea loc pe 25 septembrie, sâmbătă mai exact, la Romexpo. Cu tot cu trimitere la ”inamicul” PNL-ului, și anume PSD-ul.

”Suntem în fața unui Congres în care toți delegații care vor veni trebuie să judece fiecare cu propriul aparat de analiză și să ia decizia liber, ținând cont doar de binele PNL. Viitorul președinte al Partidului Național Liberal va trebui să aibă capacitatea de a reface majoritatea parlamentară.

Am promis românilor 4 ani de pace, de stabilitate, 4 ani de guvernare responsabilă, în beneficiul cetățeanului. Asta trebuie să facem! Fără mofturi, fără crize provocate artificial, fără niciun fel de toleranță față de inamicul nostru, PSD”, a ales să puncteze Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger