AcasăPoliticaCătălin Cîrstoiu îl provoacă pe Nicușor Dan la o dezbatere 1-1: „Haideți,...

Cătălin Cîrstoiu îl provoacă pe Nicușor Dan la o dezbatere 1-1: „Haideți, curaj!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, l-a invitat pe actualul edil general, Nicușor Dan, la o dezbatere pentru a discuta despre București. Totul, în contextul în care ambii și-au anunțat candidatura pentru fotoliul de primar, la alegerile locale din vara acestui an.

„Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți?”, i-a transmis medicul candidat actualului primar al Capitalei.

Cîrstoiu: Domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți?

„Înțeleg că dl Nicușor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre București. Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți? Haideți, curaj!, a scris Cătălin Cîrstoiu, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Cîrstoiu vine după ce Nicușor Dan i-a dat recent o replică medicului, în contextul în care acesta din urmă a spus că edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii – lenea”.

„Concursul de metafore mai târziu. Deocamdată să vedem proiecte pentru Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri, în fața presei, răspunzând unei întrebări.

Medicul Cîrstoiu va candida la alegerile pentru Primăria Bucureștilor, susținut de PSD și PNL. La rândul său, Nicușor Dan intenționează să candideze pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
153 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai bine un concurs pe averi cine are mai mult, și cum a obținut averea ( spaga, furt, santaj, escrocherie , etc ), totul televizat, transmis la o ora de maxima audienta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger