AcasăPoliticaCarmen Iohannis a mers la vot la Sibiu - VIDEO

Carmen Iohannis a mers la vot la Sibiu – VIDEO

Carmen Iohannis a mers la vot la Sibiu (sursa foto: captură video)

În timp ce Klaus Iohannis a votat duminică dimineață la Liceul Jean Monnet din Capitală, soția președintelui a mers la urne în Sibiu, orașul de reședință.

Carmen Iohannis a ajuns la urne în jurul prânzului. A parcurs pașii prevăzuți de procedurile electorale asemeni celorlalte persoane aflate în secția de votare și nu a făcut declarații după ce și-a exprimat opțiunile de vot la alegerile locale.

Președintele Iohannis, în schimb, a pus accent pe importanța acestei zile și i-a invitat pe români să meargă la vot. ”Este o zi foarte importantă astăzi, ziua votului pentru alegeri locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna când sunt alegeri este foarte, foarte important să mergem la vot. Să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru.

Iar astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, fiindcă, până la urmă, de ei depinde cum arată spitalul, cum funcționează, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie. Deci vă invit pe toți: mergeți la vot!”, a declarat Klaus Iohannis, la ieșirea de la urne.