AcasăPoliticaCariera politică a primarului din Ștefăneștii de Jos, acuzat de violarea unei...

Cariera politică a primarului din Ștefăneștii de Jos, acuzat de violarea unei minore, e gata? Decizia care îl lasă pe edil pe dinafară

primarul-stefan-ionel-robertCariera politică a primarului din Ștefăneștii de Jos, acuzat de violarea unei minore, e gata? Decizia care îl lasă pe edil pe dinafară

Primarul PNL din Ștefăneștii de Jos, Ștefan Ionel Robert a anunțat, într-o postare pe Facebook, că se autosuspendă din partid până la „clarificarea situației” și susține că a solicitat test poligraf și test ADN, în urma acuzațiilor că ar fi violat o minoră.

Ștefan Ionel Robert susține că informațiile din spațiul public sunt „complet neadevărate”.

Deși mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal până la clarificarea situației. Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu.

Sunt convins că se va face dreptate, iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui”, a transmis Ștefan Ionel Robert, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Primarul merge la detectorul de minciuni?

Ștefan Ionel Robert anunță că a solicitat „un test poligraf și un test ADN”, declarându-se convins că acestea „vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public”.

Deși polițiștii au propus ca parchetul să ceară unei instanțe arestarea preventivă a suspectului, procurorii au refuzat acest lucru și l-au pus în libertate pe primar. Motivul? ”Nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza reținerii, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”.

Potrivit unor informații, fetița i-ar fi fost trimisă primarului din Ștefăneștii de Jos în timpul unei petreceri. Cazul se află în anchetă de trei ani.

author avatar
Andrei Ștefan
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger