AcasăPoliticaCare sunt trădătorii din PNL ce se distrează, la Vila Lac, braţ...

Care sunt trădătorii din PNL ce se distrează, la Vila Lac, braţ la braţ cu Florin Cîţu! (VIDEO)

florin cituTrădătorii din PNL se distrează, la Vila Lac, braţ la braţ cu Florin Cîţu!

Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, cu o oră înainte de ședința Consiliului Național, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan.

Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri din Guvern sau parlamentari PNL.

De ce candidează Florin Cîţu

Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal.

Le mulțumesc liderilor puternici din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea.

Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.

Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare”, a declarat Florin Cîțu.

Trădătorii se distrază la Vila Lac

Nu doar Cîțu îl trădează pe Orban. Monica Anisie, care săptămâna trecută petrecea cu liderul PNL la ziua de naștere a acestuia, a sărit în barca lui Cîțu. Acum, Anisie petrece, alături de Cîțu și alți ”grei” la Vila Lac, pe banii statului.

Cîțu și-a chemat susținătorii să le facă cinste și să pună la cale strategia pentru a prelua PNL. Rareș Bogdan, care-l numea ”frate și prieten” pe Ludovic Orban, alături de Emil Boc, Alina Gorghiu, Lucian Bode, Nicolae Ciucă, Gheorghe Flutur și alți lideri PNL petrec la Vila Lac.

author avatar
Andrei Ștefan