AcasăPoliticaCârâieli în PNL. A anunțat că se opune vehement unei alianțe cu...

Cârâieli în PNL. A anunțat că se opune vehement unei alianțe cu PSD: „Nu îmi doresc refacerea USL”

Ciprian ciucuCârâieli în PNL. A anunțat că se opune vehement unei alianțe cu PSD: „Nu îmi doresc refacerea USL”

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, a declarat că nu susţine formarea unei coaliţii de guvernare cu PSD. Primarul Sectorului 6 nu se aşteaptă ca o astfel de colaborare să fie stabilită de la nivel central şi pentru autorităţile locale.

Liberalul a precizat că nu doreşte să strice majoritatea formată în campania electorală pe care o are în Consiliul Local (cu USR și PMP – n.r.).

„Eu, în acest moment, nu susţin formarea acestei alianţe (PNL-PSD – n.r.). Sunt unul dintre cei mai vehemenţi membri ai Biroului Politic Naţional care a spus acest lucru.

Deci, nu îmi doresc refacerea USL, ca să fie foarte clar. (…) Dacă se reface, la nivel local e una, la nivel guvernamental e alta, pentru că nu o să-mi stric eu majorităţile pe care le-am gândit din campania electorală numai pentru că la nivel guvernamental se schimbă lucrurile.

Cel puţin aşa văd eu. Adică, nu mă aştept la o decizie a Biroului Naţional în care spune că ne aliem cu PSD în toată ţara, în toate consiliile locale. Nu mă aştept la aşa ceva, ci, ca şi până acum, să se dea libertatea primarilor liberali să îşi facă alianţele politice cu cine consideră că trebuie să-şi facă acele alianţe politice”, a declarat Ciprian Ciucu la B1 TV.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni luni şi urmează să ia o decizie în privinţa negocierilor cu USR şi PSD, a anunţat, vineri, preşedintele partidului, Florin Cîţu. El a calificat discuţia cu PSD drept una „bună”. Potrivit acestuia, la întâlnirea cu PSD s-a avansat varianta unui premier prin rotaţie, dar nu s-a discutat aproape deloc despre portofolii sau funcţia de prim-ministru.

author avatar
Andreea Vlad
432 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca n-as sti cat va obositi neuronul sa debitati asemenea ineptii, daca n-as sti ca aliantele astea politice , cum le zici si care habar n-ai ce inseamna, as crede ca va macina grija de alegatori. Pe oricine ai intreba din tara asta, iti va raspunde de aliantele le faceti conjunctural si doar in folosul „aliantei”. Noi, gloata am fost si santem uitati in ziua a -II_a dupa ce am impaturit fituica cu numele vostru. Indiferent de „hora” in care va adunati, noi santem pirzatorii.

  2. O mișcare bună a PNL așa cum au gândit-o cei din culise, deja a ieșit Marcel Ciolacu cu o declarație despre certificatul digital și lumea a uitat de PNL, îl critică pe Ciolacu și PSD, ei oricum erau înfierați de la Cotroceni. Omul are deja implementat în cap cum ca PSD e ” ciuma roșie”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger