AcasăPoliticaCapul lui Nicuşor Dan îl vor! Planul secret care se duce în...

Capul lui Nicuşor Dan îl vor! Planul secret care se duce în culise pentru debarcarea primarului Capitalei

nicusor-danCapul lui Nicuşor Dan îl vor! Planul secret care se duce în culise pentru debarcarea primarului Capitalei

Partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a inceput sa stranga semnaturi in Bucuresti pentru un referendum de demitere a lui Nicusor Dan. Deputata Steluta Cataniciu sustine ca Nicusor Dan este „reprezentantul interlopilor”.

Deputata Steluța Cătăniciu a anunțat că participă la inițiativa organizării unui referendum în București pentru demiterea Primarului General, Nicușor Dan.

Se va lansa un site pentru demiterea lui Dan

Vrem să strângem cât mai repede, depinde de bucureşteni, dacă ei s-au săturat de lipsa de reacţie a primarului, deoarece au trecut 8 luni de cand Capitala are o nouă administraţie şi e evident că nu s-a facut absolut nimic.

Din păcate, primarul general are o agenda paralela nu doar cu promisiunile de campanie, ci si cu nevoile bucurestenilor.

Va exista si o pagina de internet si vom merge si pe strazi pentru declansarea unui astfel de referendum”, a declarat Steluţa Cătăniciu la Antena 3.

Deputata a explicat că se dorește strângerea în cel mai scurt timp a numărului necesar de semnături, în acest sens urmând a fi lansat în curând un site on-line.

Şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este vizată de un referendum similar. Activista PSD Codruţa Cerva şi fostul viceprimar Tudor Tim Ionescu au anunţat că strâng şi ei semnături pentru demiterea lui Armand.

author avatar
Andrei Ștefan
1.138 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa vedem daca le reuseste planul. Nu vedeti cat se screm „porcurorii” sa dovedeasca, sau nu, ca a fost frauda cat casa la sectorul 1?

  2. DACA FACEA DRGNEA ASA CEVA,ACUM ERA LA PUSCARIE , ZECE ANI CU EXECUTARE,DAR CU SECURISTII DIN USR(IDEM CU COMUNISTII DE DUPA 1945) TOTUL E OK.O Romanie fara ,,hotie”,ce slogan de tot rahatul!!Votatii romani in continuare pe astia!!SIi sasu ala nenorocit!!!!Si vom avea o tara ca o FLOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. DACA FACEA DRGNEA ASA CEVA,ACUM ERA LA PUSCARIE , ZECE ANI CU EXECUTARE,DAR CU SECURISTII DIN USR(IDEM CU COMUNISTII DE DUPA 1945) TOTUL E OK.O Romanie fara ,,hotie”,ce slogan de tot rahatul!!Votatii romani in continuare pe astia!!Si pe sasu ala nenorocit!!!!Si vom avea o tara ca o FLOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS,ofilita

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger