AcasăPoliticaCapitala pute a hoit

Capitala pute a hoit

Zece zile nu s-a ridicat gunoiul din Sectorul 1. A stat la dospit la fiecare colț de stradă și, după câteva zile de ploi și o zi de căldură, a început să fermenteze. Orice adiere de vânt îi împrăștie duhoarea spre buricul târgului. Exact acolo unde Nicușor Dan inaugurase două artere pietonale. S-a ales praful și miasma de Micul Paris. Plimbarea, cine rezistă la așa ceva, se face printre munți de ambalaje, de cartoane, de pungi sau saci din plastic plini de gunoi menajer. Șobolanii s-au înmulțit și nu se mai tem. Vor fi și mai mulți, căci la fiecare 24 de zile și o femelă dă naștere la 6-10 pui. Sună bine?

Clotilde Armand nu are argumente în schimb are gura mare la scandaluri

Cetățeanul, votant sau nu al fițoasei primărițe Clotilde Armand, nu este interesat de meciurile acesteia cu ROMPREST, firma de salubritate. Își plătește taxele și impozitele și vrea curățenie. Se izbește însă de cerbicia acesteia, care nu este în stare să-și rezolve litigiile cu firma de curățenie stradală. Invocă niște contracte mai vechi, pe care nu le-a plătit pe motiv că sumele sunt prea mari. La rândul său, ROMPREST nu muncește dacă nu e plătit și nici stațiile de sortare nu lucrează dacă nu primesc banii de la salubritate. Cercul s-a închis, iar cetățeanul a rămas captiv între nesimțire, ambiții prostești și interese nedeclarate, dar bănuite.

Alertă sanitară. De ce?

Pe lângă blocuri se întind șiruri de saci cu gunoaie menajere până la alei sau la strada principală. Deja zemuiesc fetid, otrăvind atmosfera. Revoltați de torpoarea Clotildei Armand, locuitorii au început să-i care pe treptele primăriei, văzând că de acolo sunt evacuați imediat de ROMPREST. Mare greșeală, nu acolo trebuia depuși, ci în fața casei primarului. Nu ne-a blocat accesul la locul de muncă, pentru a-i răspunde cu aceeași monedă.

Și Nicușor Dan ar trebui demis pentru felul în care își bate joc de un oraș întreg

Ne-a împiedicat dreptul de folosi propriile locuințe în bune condiții și în deplină securitate sanitară. Nu ridică gunoaiele, dar, în schimb, cere prefectului Capitalei să declare starea de alertă sanitară. Doar cei reduși nu își dau seama de manevră. Cere starea de alertă sanitară pentru a o folosi ca probă în procesele pe care le are cu ROMPREST. Dă în judecată pe toată lumea, mai puțin pe ea, la fel de vinovată.

Noua siglă de partid

S-a făcut un prim pas. Se ridică gunoiul convențional, numai cartoanele și ambalajele. Ar trebui să urmeze cel menajer, dar stațiile de sortare atrag atenția că dacă în 24 de ore nu sunt plătite restanțele se suspendă întreaga operațiune. Iar asta înseamnă că putoarea de hoit va deveni stăpână peste Capitală. E numai bine, căci avem ce adăuga la cartea de vizită a Bucureștiului. Peste cinci zile vor începe meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal. Câteva dintre ele se vor ține la București. Numărul de suporteri veniți din toată lumea se ridică la 25.000.

Pentru Armand cu dragoste de la locuitorii din Sectorul 1

Se vor plimba pe Calea Victoriei printre gunoaie și vor face poze cu șobolanii care li se strecoară printre picioare. Nicușor Dan, Primarul General, nu este deranjat de situație. Este mulțumit cu starea de jeg a Bucureștiului, așa cum este mulțumit și de sacoul lui albastru pe care cred că nu-l va schimba până la sfârșitul mandatului. Îl va purta până va deveni gri șobolaniu, căci „Uniunii Șobolănim România” îi trebuie o siglă.

Stăpâni peste duhoare

Sectorul 1 nu este locuit numai de cetățeni care au votat cu PSD. Sunt și simpatizanți ai PNL, adr și ai USR PLUS. Este absurd să crezi că aceștia nu sunt afectați de indolența arogantei Clotilde Armand. Șobolanii care bântuie pe străzile lor nu fac deosebire între unii și alții. În egală măsură, cei care și-au deșertat sacii de gunoi nu sunt doar de la PSD, căci mizeria nu are culoare politică. În mod surprinzător, însă, susținătorii primarului nu se înghesuie să semneze vreo petiție prin care se cere demiterea Clotildei Armand. Și nici brigăzile #rezist nu mai ies în stradă să protesteze. Preferă un oraș sufocat de mizerie, cu străzi ciuruite de gropi, cu parcuri cândva celebre, acum ajunse bordeluri în aer liber, un oraș în care nesimțirea și impostura sunt mai puternice decât civilizația. Vor un oraș în care, indiferent ce se întâmplă, ai lor să rămână la putere. Stăpâni peste șobolani și duhoare.

author avatar
Valentin Boeru
1.766 afisari

25 COMENTARII

      • Hai sictir pluserist trepanat!Esti cumva bagat in afacerea cu gunoaie a frantuzoaicei imputite? Ia-ti cotoharla si gunoaiele la tine-n casa sa nu ne imbolnavim noi ceilalti platitori de taxe si impozite!!!

        • @radu-radu,
          Cât de beat era tac’ tu când te-a botezat? Mitic borât ce ești, pizidel nespălat și împuțit!

  1. Katy , cata dracu , iar halesti c.cat ? Ce te doare pe tine din Rabnita de sectorul 1 Bucuresti ?

  2. Comisarul.ro , ieri , 5 iunie 2021 . ora 18:10 :” SCANDAL SEXUAL LA VARFUL PSD ! ESTE ASTEPTATA FILMAREA CU CIOLACU INCARLIGAT CU FOSTA SOTIE A UNUI AMIC ” ” Oare ce-o zice doamna Roxana , sotia care-l asteapta cuminte la Buzau ? Poate afla acum de ce era asa stresat in ultima vreme …”

  3. Sugiuk ia o pe nemernica asta de Clotilde la tine acolo de unde „afirmi ” ca esti sa faca curat în spatele gării . E din aceiasi tagma ca tine,adică cea de idioti.

  4. Eu sunt idiotul care am postat la 0:27 cu pseudonimul ” Igor „, mi-e rusine cu porecla ” Sugiuk ” si incerc sa pacalesc cititorii ca nu sunt yo . Sunt angajat la salubritate , facem si munca gunoierilor ca sa nu devenim obezi de la atata omleta maron halita , cotrobaim prin sacii de gunoaie si ne alegem si cu pampersi uzati .

  5. Ioana Ene Dogioiu are un articol mult mai echilibrat , cu argumente pro si contra in Spotmedia . ro , azi , 7 iunie 2021 , ora 06:47 : ” FASCINATIA SI RISCURILE RANGII. CAZUL CLOTILDE ARMAND „. ” Clotilde Armand ARE DOUA CAI SA SCAPE DE ROMPREST : 1. Ii cere prefectului sa atace in instanta hotararea de Consiliu Local si 2. Hartuieste Romprest cu mijloace legale pentru calitatea prestatiilor „. ” UNEORI NU E CAZ DE RANGA , CI DE BISTURIU , NU E DE URLETE , CI DE TACTICA TACUTA „.

  6. Omleta maro fa kostiusa
    Se spune ,,omleta maro”
    Maron esti tu cu Lyviusa
    Doi rahati maro si caro

    Cotrobaiti prin saci cu gunoaie
    Gunoaie’mputite,ratati!
    Clotilda cu moaca de oaie
    Si sacii de voturi furati

    Circari cu ale lor chipuri hade
    Ce sunt solidari doar in rele
    Si au pus la condus paparude
    Cu scoala facuta n proptele

    Cu minti ratacite -n prosteala
    Si ochi injectati de venin
    Curand o sa dati socoteala
    Jivine cu spate strain!

  7. Cand apelez la versuri inseamna ca mi-e foame si e musai sa primesc de la Raion galetile cu omleta MARO .

  8. Postezi din 2 in 2 minute panarama nebuna ce esti Cameleonule!Esti si prost nu numai vandut!

    • Iar am halit un k…t /” Clotilda care voturi furat ” ?

  9. Scizofrenia te chinue rau
    Sugiuk imputit si darlau!
    Cameleon,satana nebuna
    Scuipi si urli ca javra la luna

    • Ce caine- am fost si ce javra am ajuns ….Schialauuuuuu la luna ……hihihihihihi…

    • Ce inseamna SCIZOFRENIE ? Mai intreaba medicul inca o data , macar sa-ti cunosti diagnosticul corect . Sa fie SCHIZOFRENIE ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger