AcasăPoliticaCandidează iar Geoană la prezidențiale? „Interesul meu pentru politica românească este...”

Candidează iar Geoană la prezidențiale? „Interesul meu pentru politica românească este…”

sursa foto: Mircea Geoana/Facebook

Va mai intra încă o dată Mircea Geoană în lupta pentru Cotroceni, după ce în 2009 a pierdut cursa pentru fotoliul prezidențial?

Actualul secretar general adjunct al NATO, postură în care se află deja de trei ani, a căutat să lămurească lucrurile.

Faptul că vorbește despre subiecte care-i preocupă pe români – din sfera politicului sau a economicului – nu ar avea vreo legătură cu „pregătirea vreunei presupuse candidaturi”, a lăsat să se înțeleagă, joi, Geoană.

Declarațiile n-ar trebui citite în notă electorală

Interesul meu pentru politica românească este foarte redus. A vorbi despre marile subiecte ce îi preocupă pe români, fie ele politice, economice sau sociale, nu are de-a face cu pregătirea vreunei presupuse candidaturi.

Aşa cum văd eu lucrurile, obligaţia unui lider este de a da ţării sale toată experienţă, devotamentul şi dragostea de care este capabil. Voi continua să fac acest lucru indiferent de poziţia pe care o ocup”, a afirmat Geoană, într-un discurs susţinut la Cluj-Napoca, citat de realitatea.net.

Ciolacu despre Geoană: Un potențial candidat

Săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu, fusese întrebat, la un post de televiziune, cum vede o posibilă susținere, de către formațiunea politică pe care o conduce, a lui Mircea Geoană, pentru președinția României. „Este un potențial candidat. Este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD și și-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decidea o mână mică – liderii partidului (…) – cine este candidatul.

Acum nu mai decid ei, acum decide decide teritoriul, fiecare primar, viceprimar. Și vom vedea în acel moment”, a răspuns la acea dată Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
527 afisari

7 COMENTARII

  1. Iar interesul nostru este să dispară U.S.L.-ul. Și hU.D.M.R.-ul! PLUS PLUSERICOII!!!

  2. Mihaela dragostea mea,tu vei fi sefa cancelariei prezidentiale,iar S.O.Vantu,ministru de finante,e dat dracu,se pricepe.CiolacuMacacu,prim ministru isi va face el echipa,tot din astia pierde vara tocatori de bani in folosul Tarisaorei noastre.Pretinul meu Vanghelie ma va consilia la tot pasul.Daca aveti si alte propuneri,le primesc cu incredere pe adresa de email.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger