AcasăPoliticaCandidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, contestată în instanță! Lovitura a...

Candidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, contestată în instanță! Lovitura a venit din interiorul partidului

Florin CituCandidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, contestată în instanță! Lovitura a venit din interiorul partidului

Florin Cîțu primește o gravă lovitură din interiorul PNL! Un coleg de partid a contestat în instanță candidatura sa la șefia formațiunii politice.

Un membru PNL Sector 1 cere în instanţă anularea a două decizii ale Biroului Politic Naţional al PNL, adoptate în 18 şi 23 august, prin care Florin Cîţu a primit derogare de la condiţia vechimii pentru a putea candida la şefia PNL, dar şi cea prin care i-a fost admisă candidatura.

Liberalul, supărat pe derogările cerute de Cîțu

Alexandru Pânişoară, membru al PNL Sector 1, cere Tribunalului Bucureşti să constate nulitatea deciziilor BPN nr 4/ 18.08.2021 şi 18/ 23.08.202. Primul act se referă la acordarea derogării de vechime pentru ca Florin Cîţu să poată candida la şefia PNL, iar cel de-al doilea reprezintă admiterea candidaturii.

„Nu am acţionat la comanda cuiva, ci din propria convingere, din asumare (…) Nu pot să tolerez, să mai tolerez, nelegiuirile care se fac la orice nivel, cu toate riscurile. Nu-l cunosc pe Florin Cîţu şi nici pe Orban, nu are legătura cu ei, cu circul care se petrece, ci cu faptul că PNL cauţionează abateri de la legi şi regulamente…

Poate ar fi gândit şi alţii acţiunea, dar nimeni n-a făcut nimic în sensul ăsta… Păcat, sper să înceapă şi restul colegilor să se trezească din amorţirea asta care a condus la derapaje şi abuzuri”, a scris Alexandru Pânişoară pe Facebook.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti în 9 septembrie.

Poziția PNL Sector 1

PNL Sector 1 se delimitează complet de inițiativa unui membru al filialei de a contesta una dintre candidaturile pentru președinția Partidului Național Liberal.

„Am aflat din presă despre această contestație. Demersul este unul strict în nume propriu, fără a fi fost consultată sau măcar anunțată conducerea PNL Sector 1. La următorul Birou Politic al PNL Sector 1 vom lua în discuție această problemă și vom lua toate măsurile statutare necesare. Toate aceste atacuri interne au ca rezultat doar afectarea imaginii Partidului Național Liberal. Facem un apel ca astfel de acțiuni să înceteze de îndată. În ceea ce ne privește, rămânem consecvenți și ne menținem poziția de neutralitate validată în forurile superioare ale filialei, poziție bazată pe principii, valori și prevederi statutare”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

author avatar
Andreea Vlad
610 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce „lovitură” este, fă, Vlad Andreea? Ce „lovitură”?

    Pânişoară a procedat absolut corect. ESTE TIMPUL SĂ SE MAI TERMINE CU ACESTE „EXCEPȚII”, „DEROGĂRI” ȘI ALTE GĂSELNIȚE CARE DOAR AJUTĂ LA ȘUNTAREA LEGII. LEGEA TREBUIE SĂ FIE UNA PENTRU TOȚI. FĂRĂ „EXCEPȚII” ȘI „DEROGĂRI” PENTRU AȘA-NUMIȚII „ȘMECHERI”!!!

  2. Derogarea de vechime si admiterea candidaturii sunt probleme interne ce nu tin de competenta instantei . Daca partidul te vrea sef , de ce s-ar opune instanta ? Ce -are sula cu prefectura ?

    • Dacă un țîgan dintr-o șatră vrea să-ți spargă ție casa, de ce s-ar opune instanța? Este o problemă interna a țîganilor din șatra respectivă, nu?
      OARE PENTRU CĂ FURATUL ÎNCĂ NU E LEGAL ÎN ROMÂNIA???
      Uite așa și regulamentul ăla al lor. Tot un fel de lege este, nu crezi?

      CÂND O SĂ NE INTRE ÎN CAP FAPTUL CĂ LEGEA TREBUIE SĂ FIE UNA PENTRU TOȚI!? Fără derogări, fără scutiri, fără excepții….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger