AcasăPoliticaA și intrat dihonia în alianța PNL-USR! Cine este liberalul care îl...

A și intrat dihonia în alianța PNL-USR! Cine este liberalul care îl face pe Dan Barna „un parazit îmbogățit din contracte cu statul”

Candidat PNL pentru Sectorul 5, acuzații neașteptate la adresa Alianței USR-PLUS: Cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești au revărsat gunoaie asupra mea! Mă retrag din cursa electoralăCandidat PNL pentru Sectorul 5, acuzații neașteptate la adresa Alianței USR-PLUS: Cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești au revărsat gunoaie asupra mea!

Vicepreședintele PNL Sector 5 și candidatul dreptei la alegerile locale pe 2020 la primăria acestui Sector anunță că se retrage din cursa electorală și pentru a mă putea apăra public de acuzațiile mincinoase lansate la adresa mea de liderii USR-Plus”, anunțând că până în prezent a tăcut spre binele alianței.

Dan Croitoru îi acuză pe liderii USR-PLUS că au aruncat gunoaie asupra lui și că vrea să se retragă din cursa pentru Primăria Sectorului 5 pentru a se apăra public de acuzațiile pe care aceștia i le-ar face.

„Gunoaiele revărsate asupra mea de cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești – liderii USR-Plus (personaje incapabile să bată un cui, care nu-și merită electoratul formidabil, format din oameni informați, implicați și dornici de schimbare) – i-au afectat și dezamăgit. Și pe ei, și pe mine. Mintea și inima îmi spun, de asemenea, să renunț. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am, în principiu, ce să caut”, scris Dan Croitoru pe Facebook.

Dan Croitoru se retrage din cursa pentru Primăria Sectorului 5: Până acum am tăcut pentru binele alianței

De asemenea, acesta precizează că se retrage din cursa pentru Primăria Sectorului 5, deși are susținerea partidului, inclusiv al președintelui PNL S5.

„Mă retrag și pentru a mă putea apăra public de acuzațiile mincinoase lansate la adresa mea de liderii USR-Plus. Până acum, am tăcut, spre binele alianței. Acum sunt dator față de mine însumi, față de ai mei și față de cei care mă cunosc, să mă apăr. Nu sunt omul lui Vanghelie. Sau sunt, în măsura în care Claudiu Năsui sau Vlad Voiculescu vin din familii de oameni obișnuiți, lipsiți de privilegii în comunism, și nu de foști securiști implicați în devalizarea României, în anii tranziției. Sunt omul lui Vanghelie în măsura în care Dan Barna ar fi un antreprenor capabil să reușească prin propriile forțe, și nu un parazit îmbogățit din contracte cu statul sau un lider confecționat la apelul bocancilor”, mai susține vicepreședintele PNL Sector 5 pe Facebook.

În plus, acesta punctează câteva aspecte despre „relația” pe care a avut cu Marian Vanghelie, anunțând că „am fost printre primii care i-au contestat metodele de baron local”.

„Și-au clădit cariera publică pe vorbe goale, pe lozinci și pe minciuni!”

„M-am luptat cu Vanghelie aproape un deceniu, din postura de consilier local. Am fost printre primii care i-au contestat metodele de baron local, arătând că abordarea lui asupra administrației duce într-o fundătură, ne condamnă la subdezvoltare. I-am stat ca un os de pește în gât, iar viceprimar am ajuns împotriva voinței lui. M-au votat consilierii, iar Marian Vanghelie ai fi zis că a înghițit o broască. Dovada? Cât am fost viceprimar, nu mi-a delegat nicio atribuție. Cum spunem noi, în administrație, ascuțeam creioane. O știu toți cei care au fost alături de mine în acei ani… Acesta este adevărul. Un adevăr greu de admis de către cei care și-au clădit cariera publică pe vorbe goale, pe lozinci și pe minciuni”, mai scrie acesta.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
298 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gunoaie sunteti si voi PNLeprele in frunte cu gunoiul sef alogen corupt Te miri de satanile cele de la partidutele SRIului Ciolosvecul cu guernul zero si ametitii lui barna Niste putori chiulangii dar hoti dute dracului si tu cu pnlepra ta dar si Ciolosvecul omul lui Macron Hal de oameni :klotilda ,nicusorban,barna ,PFUIsiktir !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger