AcasăPoliticaCând vom afla măsurile care vor intra în vigoare de la 1...

Când vom afla măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Ce a anunțat Florin Cîțu despre campania de vaccinare – VIDEO

În ziua în care mai mulți membri ai Cabinetului pe care îl conduce au ieșit în stradă, în Capitală și în țară, în ideea de a promova campania de vaccinare împotriva COVID-19, Florin Cîțu a mers la rândul său pe teren și anume la Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan București.

De unde a făcut declarații cu privire la campania de vaccinare antiCOVID și la măsurile ce se doresc a fi luate în perioada următoare, știut fiind faptul că de la 1 iunie sunt așteptate noi relaxări ale restricțiilor impuse în lupta cu noul coronavirus. ”Până cum arată foarte bine. Am văzut câteva dintre acţiunile colegilor mei din Guvern şi arată foarte bine. Trebuie să accelerăm campania de vaccinare.

Astăzi avem un progres, am eliminat obligativitatea portului măştii în spaţiul public sau în spaţii deschise, în zone neaglomerate, tocmai pentru că am avut o campanie de vaccinare care a mers foarte bine, o campanie de vaccinare care s-a văzut într-o rată de pozitivare în scădere şi de aceea am luat aceste măsuri. Avem multe măsuri de luat în perioada următoare, toate depind de campania de vaccinare. Cu cât accelerăm campania de vaccinare – e singura soluţie de a scăpa de pandemie – cu atât putem să luăm aceste măsuri mai repede”, a precizat Florin Cîţu.

Premier: Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra de la 1 iunie

Totodată, premierul a prefațat un anunț important, ce urmează a fi făcut chiar săptămâna ce vine. Vizează măsurile ce se vor aplica de la începutul lui iunie, prima lună de vară calendaristică.

”Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra de la 1 iunie. Vom avea mai multe date şi le vom prezenta pe cele pe care le vom lua de la 1 iunie, dar deja hotărârea CNSU (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă-n.n) aprobată săptămâna trecută arată clar direcţia în care mergem. Dacă avem elemente care să ne permită să venim şi cu alte relaxări, le vom face. (…) Nu vom renunţa la nimic. Pornim de acolo şi eu mă uit doar la partea mai bună, ce să mai adăugăm la hotărârea CNSU, nu să mai scoatem de acolo. România merge într-o direcţie şi nu se mai poate întoarce”, a spus Cîţu.

251 afisari

8 COMENTARII

  1. dupa regia ta ba catule de la dineu cu prosti la circul metropolitan sa nu zici ca cineva gandeste rau dar esti chiar fantasmagoric in comportament!!!!!!!!!!!lasa ne ba ca nu mai suportam asa cum ai zis lipsa de inteligenta guvernamentala chiar daca pe fata esti un mare vanzator asa cum a zis boc de la cluj ca mare sustinator ca ,, scoti ce e mai bun din Romania,, dar pe bune chiar vinzi tot!!!!!!!!!!!

  2. Si la doctori cat si la asistente ar trebui sa le dea cate 500 de euro lunar si o diploma de erou Steaua Romaniei in grad de erou in lupta directa cu virusul asasin Covid.
    Statul și plavanului iti multumeste!
    NU VA VOM UITA!
    Tricolorul Anul
    SFANTA CRUCE
    Motive decorationale pophulare romanesti

    • Care virus asasin, ma, prostovane? Asasinii se afla in alta parte, la presidintie, guvern, in presa…

  3. Bai Matule, dar nu trebuia totusi sa iesi cu deja celebra stea galbena pe piept, sa te vada toti oamenii muncii de la sate si orase, cum te lupti tu singur cu pieptul bombat in fata cu acest virus chinezesc, care totusi… totusi nu vrea sa asculte de voi, celebrul gubern al romanasilor !! 🙂 Cum e posibil asa ceva, domnule Matu ? 🙂 Sa nu asculte virusul chinezesc de dvs. ? 🙂 Altfel, in alta ordine de idei, oamenii muncii si ai somajului multilateral dezvoltat au convenit ca dvs. sa iesiti cu puskociul pe strada, si cum vedeti acest virus chinezesc obraznic in careva, si tot nu vrea sa asculte de dvs., noi toti zicem ca trebuie executat acest virus, la propriu, ce conteaza ca el este in om, trebuie executat si omul, doar astfel devenind si el o statistica a dvs. !! 🙂 Iar daca tot iese acest virus chinezesc in continuare pe strada, in oameni, mai trebuie sa le dati si un cap in gura, asta asa, in loc de autograf !! 🙂 Multumim Partidului Progresist Globalist Roman, sa ne traiti cat mai mult, sa aveti puterea de a mai face cat mai multe prostii, ca doar vrem odata sa vedem si noi Apocalipsa aia mareata, sa vedem si noi cum o sa fie Iadul pe Pamant, acum si in varianta pur romaneasca !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Cobailor, ascultati de maresalul de carton Matu, el le stie pe toate, si cumva sa comentati careva, ca va luati un cap in gura de nu va vedeti 🙂

  4. NU SUNT nici un ” Gheorghe Hagi ” , sunt schizofrenicul de Kostea Sugiuk Tiraspol , postez , pentru un pumn de copeici , ce-mi trimite in plic Raionul . Nu postez , nu mananc , supravietuirea e grea fara hleb , samagon si mahoarca , vai batranetilii mieli di hodorojea bosorogjea sinil ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger