AcasăPoliticaCând se vaccinează Ludovic Orban. Premierul, gata să se dea exemplu -...

Când se vaccinează Ludovic Orban. Premierul, gata să se dea exemplu – VIDEO

Când se vaccinează Ludovic Orban. Premierul, gata să se dea exemplu - VIDEO (foto: gov.ro)

În contextul în care recent strategia de vaccinare împotriva COVID-19 a fost aprobată în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, șeful Executivului a fost întrebat, vineri, când se va vaccina antiCovid.

”Când îmi vine rândul, dacă, în schimb, oamenii or să considere necesar să dau un exemplu, eu mă voi vaccina, vă spun sigur. Mă voi vaccina, dar există o ordine de priorităţi care este stabilită prin Strategia de vaccinare şi această ordine de priorităţi trebuie respectată”, a susținut premierul Ludovic Orban, înainte de a adăuga că demnitarii nu fac parte din categoriile prioritare în această strategie.

Mesaje similare transmiseseră încă de zilele trecute și președintele Iohannis, dar și secretarul de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.
Întrebat dacă se va vaccina public în momentul în care vom avea un vaccin antiCovid, ”pentru a da încredere celor mai sceptici”, Klaus Ioahnnis a răspuns scurt: ”Dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu. Nu am nicio problemă cu asta. Deci, eu sunt pentru vaccinare, dacă asta a fost o întrebare indirectă. Personal, sunt pentru vaccinare.”

Arafat: ”Cred că merită”

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a părut deschis variantei de a se vaccina în direct la TV sau pe Internet, pentru a servi de exemplu convingător pentru opinia publică. ”Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Și nu numai eu și alte persoane care pot face acest lucru și să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auzim 1000 de forme de discuții din partea celor care încearcă să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de mare de oameni”, a susținut Raed Arafat, la un post TV.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

7 COMENTARII

  1. Spagari nenorociti care vor sa faca din poporul roman cobai. Dar-ar dracu in voi si in neamurile voastre, orban lucovid! Vaccineaza-ti fiul intai, soacra, nevasta, mai lasa aranjamentele gen Transalpina, unde ai carat cu geamantanul si te-a spalat Marius Iacob cu ariel, de ai iesit curat ca lacrima. Te tii de dejte cu Arahat ca poate, poate prostiti poporul cu vaccinul vostru de kkat..LUCOVID trebuie sa mergi la puscarie, pentru ca dragnea sta la rahova pentru mai putin decat ai facut tu..Sa fii legat si sa nu te apere nici ma-ta! Asa sa va ajute Dumnezeu, ciumatilor!

  2. Cica nu e obligant. Da copilu ofiteru spune ca trebuie 70% da nu e obligant… Deci cum zic zic ca noi nu strangem macar 7 mil la vot vara.
    E ne tre 9…
    Da nu e obligant.

  3. Domnul Vladimir a ordonat.
    De Luni toata Mama Rusie incepand cu orele 600 se vaccineaza cu Sputnik 5.
    Înțeleg ca pana la prima vara toata mulțimea e gata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger