AcasăPoliticaCând se schimbă prefectul Capitalei. Confirmare de la vârf: Numele lui Berbeceanu,...

Când se schimbă prefectul Capitalei. Confirmare de la vârf: Numele lui Berbeceanu, pe ”lista scurtă” – VIDEO

Când se schimbă prefectul Capitalei. Confirmare de la vârf: Numele lui Berbeceanu, pe ”lista scurtă” - VIDEO

Cum încă de zilele trecute, după ce Gheorghe Cojanu făcuse o serie de declarații cu totul neașteptate, în contextul în care în București se depășise rata de incidență de 3/1000 locuitori, se aflase pe surse că prefectul va rămâne fără funcție, premierul Orban a confirmat, miercuri dimineață, că se va opera o astfel de schimbare la vârful Prefecturii Capitalei.

Mai mult, șeful Executivului a confirmat și un nume care se vehiculase în spațiul public drept posibil înlocuitor al lui Cojanu în fotoliul de prefect – cel al lui Traian Berbeceanu. ”Încă de luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei înaintea unei şedinţe capitale conduse de prefectul Capitalei, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din legislație. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu este printre printre posibilii candidati pentru funcţia de prefect care se află în evaluare”, a anunțat Ludovic Orban.

Orban: Activitatea domnului Berbeceanu, cunoscută

Premierul nu a vrut să dezvăluie și alte nume de pe lista posibililor candidați la această funcție. ”Când vom lua decizia o vom anunța la ședința de Guvern”, s-a rezumat să spună Ludovic Orban.

Când a fost întrebat dacă i se pare firească situația apărută în cazul lui Berbeceanu – fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, despre care s-a aflat că a fost angajat de pe o zi pe alta, practic, la grupul parlamentar PNL, pentru a se îndeplini condiția de a fi funcționar public, necesară unei eventuale numiri în funcția de prefect, răspunsul lui Orban a fost următorul: ”Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte”.

174 afisari

3 COMENTARII

  1. In primul rand sa radem cu gura pana la airechi, daca Berbeceanu este un politist incoruptibil cum s eface sa s-a inhaitat cu un turnator la securitate cum este Vela Marcel???
    Cireasa de pe tortul de mucava stalinist/nazista A lui kLAUS iOHANNIS ESTE NUMIREA CA PREFECT AL CAPITALEI AL COMPLICELUI LA CRIMA ORGANIZATA TRANSFRONTALIERA bERBECEANU tRAIAN. MAGISTRATII CORUPTI SLUGI NAZIST IOHANNISTE L-AU SUSPENDAR DE LA JUDECAREA RECURSULUI PE BERBECEANU, DESI TOTI CEILALTI INCULPATI DIN DOSAR AU FOST CONDAMANTI, Desi DIICOT a decis in urma mai multor luni de cercetare penala ca Berbeceanu a primit spaga de la traficantii /complci o masina, astfel cum a concluzionat DIICOT. CITAT: Berbeceanu ” …a primit un autoturism marca VW Passat CC Trav. 2.0 TDI, în valoare de aproximativ 20.000 euro, de la R.G. şi R.A., pentru a face un act contrar îndatoririlor sale de serviciu, şi anume, furnizarea către susnumiţi a unor date şi informaţii privitoare la cercetarea acestora sau a S.C. U. S.R.L. ori a altor persoane din aceeaşi grupare criminală.”. (sursa digi24) ,PNL il numeste pe Berbeceanu prefect????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger