AcasăPoliticaCând s-ar putea renunța la purtarea măștii! Data la care a făcut...

Când s-ar putea renunța la purtarea măștii! Data la care a făcut referire premierul Cîțu: ”Aş aştepta…” – VIDEO

Când s-ar putea renunța la purtarea măștii! Data la care a făcut referire premierul Cîțu: ”Aş aştepta...” - VIDEO

Premierul a făcut declarații de ultimă oră cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție, accesoriu devenit nelipsit în ultima perioadă, ca măsură luată în lupta contra răspândirii noului coronavirus.

Precizările au fost puse din nou în contextul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. ”Singura soluţie de a scăpa de pandemie o reprezintă vaccinarea”, a declarat și marți, premierul Florin Cîțu, cu o nouă trimitere la obiectivul de 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie.

Întrebat, concret, la ce ne-am putea aștepta de la 1 iunie, despre ce măsuri de relaxare s-ar putea vorbi, șeful Guvernului a răspuns: ”Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască dacă mergem la munte în drumeţie, (…) dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi, să-i spunem așa, pentru persoane vaccinate”.

La acest capitol, Florin Cîțu a dat câteva exemple. ”Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private, care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe”, a enumerat prim-ministrul, marți, în cadrul unor declarații susținute în aer liber, la Palatul Victoria.

Cîțu: Aş vrea să ne uităm la 1 august pentru renunţatul măştii

De asemenea, din câte a reieșit din spusele premierului, va mai trece ceva vreme până când s-ar putea ajunge să se renunțe la măsura purtării măștii în aer liber, în orașe. Un orizont de timp pentru un astfel de deziderat ar fi luna august.

”Deocamdată nu. Aş aştepta 1 august pentru acest lucru. Depinde cum se mişcă lucrurile, dar aş vrea să ne uităm la 1 august pentru renunţatul măştii”, a afirmat Cîțu.

135 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am ajuns sa o vad si pe asta. Prima loaza a tarii da sfaturi romanilor. In plus, mai mult sau mai putin voalat santajeaza romanii care nu vor sa fie intoxicati cu un medicament genic profilactic EXPERIMENTAL.
    LOAZA, companiile farmaceutice testeaza fara nici un rezultat aceasta noua tehnica pe soareci si porci de aprox 30 de ani. Te sfatiesc sa il reabilitezi pe Mengele inainte sa gasesti un nebun care profitand de jurisprudenta stabilita la Nurenberg sa va acuze pe tine si pe toti tovarasii tai santajisti de crime impotriva umanitatii pentru aceleasi motive pentru care Mengele a fost condamnat la moarte

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger