AcasăPoliticaCând îşi intră în pâine Guvernul lui Cîţu? Klaus Iohannis şi liderii...

Când îşi intră în pâine Guvernul lui Cîţu? Klaus Iohannis şi liderii coaliţiei au stabilit deja

Florin CituCând îşi intră în pâine Guvernul lui Cîţu? Klaus Iohannis şi liderii coaliţie au stabilit deja

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marţi, pe Florin Cîţu noul premier al României.

Florin Cîţu este premierul propus de coaliţia PNL – USR PLUS – UDMR. Şeful statului a vorbit, în declaraţia susţinută la Palatul Cotroceni, despre consultările trecute, dar şi despre faptul că noua coaliţie a demonstrat că are majoritate în Parlament.

Săptămâna trecută, la prima rundă de consultări, am spus că este nevoie de încă câteva zile pentru ca lucrurile să se cristalizeze. Şi s-au cristalizat.

Între timp, o coaliţie formată din PNL, USR PLUS şi UDMR a fost formalizată, şi-a dovedit deja majoritatea în Parlamentul României şi astăzi, cu ocazia consultărilor, liderii formaţiunilor care formează coaliţia de centru-dreapta s-au prezentat împreună şi au propus un candidat pentru poziţia de prim-ministru.

Aşadar, luând în considerare toate acestea, am decis să-l desemnez pe domnul Florin Cîţu pentru poziţia de prim-ministru„, a spus Iohannis, preluat de Agerpres.

Cîţu vrea o guvernare stabilă şi de lungă durată

Vreau să-i asigur pe români că îmi dau seama şi ştiu perioada dificilă prin care trece România şi vreau să le garantez că voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă şi de lungă durată„, a afirmat Florin Cîţu.

Când îşi intră în pâine Guvernul lui Cîţu?

După consultările de la Palatul Cotroceni, liderii coaliției au declarat că vor ca votul de învestitură pentru Guvernul Cîțu să fie dat miercuri seara, astfel încât imediat după vot să aibă loc și prima ședință de Guvern.

 

author avatar
Andrei Ștefan
431 afisari

3 COMENTARII

  1. Dragi Romani, dragi patrioti, sa plecam din tara asta ! Cu Dorelul asta nu ajungem nicaieri, Rusine Johannis, nu-ti pasa decat de interesele tale perosnale, n-ai nici o treaba cu tara asta. Du-te in Germania, acolo ti-e locul, nu aici.

  2. De cate ori a condus dreapta, mana dreapta, Roamniei i-a fost rau, asa o sa fie si acum cu Zero pe linie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger