AcasăPoliticaCând depune PSD-ul moțiune de cenzură. Oprea: Toate facturile au explodat. Puterea...

Când depune PSD-ul moțiune de cenzură. Oprea: Toate facturile au explodat. Puterea de cumpărare a românilor a scăzut – VIDEO

Când depune PSD-ul moțiune de cenzură. Radu Oprea: Toate facturile au explodat - VIDEO

Social-democrații nu slăbesc din ochi Guvernul Cîțu și par deciși să arate că merg înainte cu planul de a-l vedea plecat din funcție.

Mai nou, purtătorul de cuvânt al principalei formațiuni de Opoziție a dat noi detalii cu privire la intenția PSD-ului de a depune o moțiune de cenzură. ”Moțiunea de cenzură va fi depusă în această sesiune, așa cum a declarat președintele Marcel Ciolacu, va fi după ce PNRR-ul (Planului Național de Redresare și Reziliență -n.n)va fi prezentat în Parlament”, a anunțat, luni, de la sediul PSD, senatorul Radu Oprea, răspunzând unei întrebări din partea presei.

Social-democratul a lăsat să se întrevadă câteva dintre motivele care ar putea duce la depunerea unui astfel de demers parlamentar, dincolo de discuțiile pe tema PNRR-ului. ”Moțiunea de cenzură are suficiente motive de a fi depusă, și cu PNRR și fără PNRR, știți foarte bine cât de rău o duc IMM-urile din România, știți foarte bine cât de greu le este pensionarilor (…). Toate facturile au explodat – că vorbim de energie electrică, că vorbim de gaze, despre prețul produselor agroalimentare.

Puterea de cumpărare a românilor a scăzut, asta este realitatea vieții pe care o trăim, și este un motiv mai mult decât întemeiat ca acest guvern să plece”, a afirmat Radu Oprea, la finele conferinței de presă susținute după reuniunea Biroului Permanent Național.

Dialog pe PNNR

Până să facă trimitere la intenția formațiunii politice de a depune o moțiune de cenzură, Radu Oprea a anunțat ce s-a decis, luni, în cadrul ședinței BPN al PSD, cu privire la discuțiile pe PNRR. ”Joia trecută, la Palatul Victoria, preşedintele Marcel Ciolacu împreună cu partenerii sociali au prezentat soluţiile PSD pentru a avea, într-adevăr, un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Este inadmisibil să aflăm pe surse, din presă, ce prevede acest plan pe care ministrul Ghinea şi premierul Florin Cîţu intenţionează să îl transmită către Bruxelles. De aceea, (…) astăzi am hotărât ca o delegaţie de specialişti ai PSD să continue dialogul, discuţiile referitoare la PNRR, pentru a afla toate detaliile referitoare la acest plan.

Avem trei întrebări la care căutăm răspuns: dacă este adevărat că intenţionează să îngheţe salariile, pensiile, să crească vârsta de pensionare şi să interzică pensionarea anticipată. Aceasta este o anti-reformă, nu este o reformă. Cu aşa ceva PSD nu va fi niciodată de acord”, a declarat senatorul Oprea.

122 afisari

1 COMENTARIU

  1. De cind ciolacu conduce PSDu fac proteste doar pe feisbuci, așa mai in virful buzelor, unde o sa vina pLLa românilor in control cît de curînd. Ei cred ca poporu i-a votat ca sa stea în genunchi în fața lu johannes cu botu la prohab.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger