AcasăPoliticaCampania electorală pentru Primăria Capitalei, "aruncată în aer"! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului....

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

PNL nu simte nevoia de medic

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.

Acuzaţiile de incompatibilitate la adresa medicului ar putea da pese cap campania electrorală.

Cătălin Cîrstoiu, cu mandatul pe masă

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că mandatul său „e pe masa coaliției” și că dacă va pierde sprijinul celor două partide, se va retrage din cursă.

Potrivit unor anchete Hotnews, medicul ar fi oferit consultații la clinica privată a soției sale în timp ce era și manager la spitalul municipal. Cîrstoiu a respins acuzaţiile.

„Să știți că eu am vrut să fac o administrație publică în București, mizând pe un sprijin politic stabil în Consiliul General al Capitalei. Nu am vrut niciodată să fac o administrație politică în Capitală.

Și ca să fim mai direcți, vreau să vă spun că eu n-am intrat în cursă că m-am trezit într-o dimineață că pot fi primar. Am avut o propunere din coaliție, în momentul în care a devenit evidentă, mandatul meu a fost și este pe masa coaliției”, a spus Cîrstoiu într-o conferinţă de presă.

Anunțul lui lui Cătălin Cîrstoiu vine după ce președintele PSD Marcel Ciolacu i-a transmis că nu poate rămâne candidatul coaliţiei dacă nu oferă explicații credibile la acuzația că a încălcat legea incompatibilității. Și anume că, în timp ce a condus spitalul Municipal din Capitală, ar fi oferit şi consultaţii la o clinică privată.

S-a simţit abandonat de coaliţie

Cîrstoiu a mai spus că s-a simțit „cam singur” în campania electorală.

Am învățat multe lucruri legate de oameni și de comunicare.

Doamna Firea are o influență foarte mare în filiala PSD București, e normal, e lider și are un cuvânt greu de spus, sunt lideri din PSD care au participat cu mine la diverse manfiestări prin oraș, sunt doi primari care au făcut treabă în sectoare și au construit ceva, oameni de construcție.

Părerea mea e că am devenit o țintă și-mi susțin punctul de vedere. Au fost și critici din partea USR, dar nu exclud să fie și din PSD oameni care nu mă plac”, a continuat el.

ŞI Nicolae Ciucă îi ceruse încă de marți lui Cătălin Cîrstoiu să lămurească situația. Candidatul PSD-PNL nu a mai avut niciun eveniment de campanie în ultimele zile.

O şedinţă decisivă a coaliţiei, pentru a stabili soarta lui Cătălin Cîrstoiu, va avea loc luni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.534 afisari

8 COMENTARII

  1. Mulți români nu-l mai suportă pe Băsescu,chiar îl considera un tradător al intereselor naționale.(băsescu ca europarlamentar era pt vaxxarea obligatorie în România! )Și cu el și toți țuțerii,susținătorii basiști ,cumetrii lui,neamurile.Sa pui un cumatru basist candidat la orice azi e o batjocura la adresa celor ce votează! Tot ce-a făcut chioru’ după 90 a fost numa rău pt.români! Numa tradatorii ca el îl apreciază. Patrioții nu!

  2. În cazul lui care ar fi cea mai potrivită expresie? A picat ca musca-n lapte? Sau: a picat ca musca-n curul calului? A zis sa-i calce pe urme nașului băsescu. Cu nașu-n suflet…

  3. NU NE INTERESEAZA . Nu ne intereseaza, pe cine vreti voi sa vi-l puneti in frunte. Nu ne mai stresati cu papagalii astia (toti). Lasaati-ne in amarul nostru. Daca in tot „muncipiul” nu gasiti un om de treaba sa-l faceti primar, caurtati in Rahova, Ferentari, chiar Giulesti, unde precis ca o sa aflati.

  4. Căutați un inginer! Sînt singurii, din cei cu studii superioare, ce mai sînt cu picioarele pe pămînt. Un inginer ce-a lucrat inginer, și a fost recunoscut, nu numai director. Inginerii nepricepți de obicei ajung șefi. Ca să-și ascundă nepriceperea pun biciul, fără rost, pe oameni.
    Doctorii sînt casta fără grija aproapelui, impun proceduri ce fac rău fără a clipi, sînt pe statul de plată al marilor farmaceitice.
    Profesorii toarnă pe gîtul bieților copii minciunile înghițite pe nerăsuflate în școală și facultate.
    Metematicenii demonstrează orice fără a-și dea seama că pornesc de la o ipoteză mincinoasă. Cînd e vorba de analiză nici ei nu pricep, că nu-i mai nimc de priceput din analiza oficială, dar stau cu nasul pe sus.
    Fizica și chimia sînt înțesate de minciuni. N-am auzit de vreun fizician sau chimist să arate adevărata față; fie sînt creduli fie ascund.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger