AcasăPoliticaCamelia Bogdan, audiata la Parchet

Camelia Bogdan, audiata la Parchet

Judecatoarea in cazul careia in urma cu doua saptamani CSM-ul a decis exluderea din magistratura a vebit, joi, la Parchetul General.

UPDATE: La iesirea de la Parchetul General, cu doar acteva minute inainte de ora 17, Camelia Bogdan a explicat ca a venit de bunavoie la PICCJ – fara sa se puna problema citarii sale- si ca, drept urmare, a asteptat ceva vreme pana a putea face precizari in fata unui procuror. Desi s-a speculat ca ar fi fost audiata ca martor, a negat aceasta varianta. „Nu am nico calitate in acest dosar, nici de suspect, nici de martor, nici de nimic”, a tinut sa sublinieze Bogdan.

––

Camelia Bogdan se afla la momentul de fata in incinta Parchetului. A ajuns la sediul PICCJ in urma cu mai putin de o ora, urmand sa dea lamuriri magistratilor care ancheteaza dosarul deschis la inceputul lunii trecute, ca urmare a prezentarii, la Romania TV, a unei inregistrari din seria „dezvaluirilor” fostului deputat Sebastian Ghita, in care fostul presedinte Basescu mentioneaza numele acesteia.

In dosarul de fata a fost audiat, va amintim, si fostul sef al statului.

Prezenta Cameliei Bogdan – judecatoarea care a facut parte din completul Curtii de Apel care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA – vine dupa ce, pe 8 februarie, Consiliul Superior al Magistraturii hotara excluderea sa din magistratura. Decizia CSM-ului nu este, insa, definitiva.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger