AcasăPoliticaCălin Popescu Tăriceanu face PRAF PNL-ul. S-a înfuriat când a văzut că...

Călin Popescu Tăriceanu face PRAF PNL-ul. S-a înfuriat când a văzut că șeful Grupului de Comunicare Strategică nu și-ar fi finalizat studiile

Călin Popescu TăriceanuCălin Popescu Tăriceanu face PRAF PNL-ul. S-a înfuriat când a văzut că șeful Grupului de Comunicare Strategică nu și-ar fi finalizat studiile

Scandalul momentului îl are în prim-plan pe Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, care nu și-ar fi finalizat studiile superioare. Consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), Manciu nu a absolvit examenul de licență. Informația a fost lansată de jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

Călin Popescu Tăriceanu a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur cu privire privind această situaţie. „Șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor numit în funcție de Prim-ministrul Ludovic Orban și-a falsificat diploma de bacalaureat (și aia obținută la 32 de ani!!!). Șeful Grupului de Comunicare Strategică (cel care face comunicările oficiale cu privire la pandemie), numit în funcție de același Prim-ministru Ludovic Orban, a mințit că ar avea studii superioare.

Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii? Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL! Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau…dacă le au luate!!! Și încă ceva, Ludovic: după cazurile astea 2, nu mai bine faci un audit la toți cei pe care i-ai angajat tu și să le faci publice dosarele? Nu de alta, dar românii trebuie să știe!„, a postat Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

SNSPA spune că Manciu nu şi-a luat licenţa

Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA în solicitarea celor de la Știripesurse.ro. Călin Popescu Tăriceanu susține că premierul Orban ar trebui să facă un audiat angajaților și să le pubice dosarele, pentru ca românii să știe competențele celor care ocupă funcții publice înalte.

author avatar
Andrei Ștefan
438 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger