AcasăPoliticaCălin Georgescu lansează mișcarea „Pământul Strămoșesc”

Călin Georgescu lansează mișcarea „Pământul Strămoșesc”

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” se va lansa vineri, pe 1 octombrie, anunță Călin Georgescu.

„Vom reconstrui tot ce ne va sta în putință, pentru a ajuta țara să se ridice ca stare de spirit. Vom reface podețe, gospodării țărănești, hambare, livezi etc., totul pentru a sprijini țăranul român, micul producător român sau frumosul și firescul oriunde au fost călcate în picioare”, a declarat Călin Georgescu, Președintele Asociației „Pământul Strămoșesc”.

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” este menită să pună în aplicare proiectul de țară: „Hrană, Apă, Energie”. „Țelul nostru pe termen mediu și lung este ridicarea României, prin crearea de rețele solide de mici producători și meșteșugari, a unei cooperații moderne ancorate în principiile demnității și cooperării, prin organizarea de activități, inclusiv culturale, care pot ridica poporul din starea de abandon în care se află”, a mai adăugat Călin Georgescu.

author avatar
Andrei Coman
508 afisari

2 COMENTARII

  1. La ordinele lui putin,haraso!!! Miscarea face bine la sanatate,dar nu orice fel de miscare…asta e cu dus la Kremlin,la DUGHIN,consultantul lui Putin pe problema… Eurasia! TRADATORULE!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger