AcasăPoliticaCadoul special primit de Ciolacu, cu ocazia Zilei Naționale. „Speranța acestei națiuni...

Cadoul special primit de Ciolacu, cu ocazia Zilei Naționale. „Speranța acestei națiuni stă în copiii săi!”

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Ziua Națională, marcată an de an, la 1 decembrie, are o semnificație aparte pentru românii de toate vârstele.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, a ales să împărtășească, pe pagina sa de Facebook, ce dar de suflet a primit de la o copilă în vârstă de 10 ani.

O broșă tricoloră, făcută chiar de fetiță, cadou pe care, din câte se poate vedea din fotografii, politicianul l-a și purtat la reverul sacoului.

Ciolacu: Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen

În mesajul transmis de 1 decembrie, în care a urat „La mulți ani” românilor, Ciolacu a făcut referire nu doar la darul primit, în această zi specială, ci și la dezideratul ce vizează aderarea României la spațiul Schengen.

„Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei.

O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară.

Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi!

Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat.

Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă !

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a transmis Ciolacu, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, joi, 1 decembrie.

 

author avatar
Andrei Coman
186 afisari

2 COMENTARII

  1. Ciolacule,atentie,zici ca ” Generatia actuala a luat o tara distrusa de comunism, „Adica de vechea nomenclatura ? Voi astia noua nomenclatura in frunte cu noua securitate,ce-ati facut si ce faceti cu Tara ba ? Ia zi,pai dupa cum a spus Basinnescu ca el stie ce spune,Romania este un stat mafiot. Era si inainte,alt tip de mafie. Buuun,si Cocotatul dupa cateva luni hop si el,draaagi rooomani Rooomania este un stat esuat. Asta ati facut Ciolacule,cu Tara distrusa de comunism ati cocotat-o pe cele mai inalte culmi,stat mafiot si esuat.Am adauga noi,si jefuit,,cu capul plecet si cu izmenele in vine in fata strainilor. In plus dupa cum spunea Cocotatul cu mandrie patriotica,cea mai mare reusita a ” mandatului meu „,este ca am scos PSD-ul dela guvernare. Atatia ani,sa incasezi atatia bani in cont doar ca sa va scota dela guvernare. Cea de a doua mare reusita a Cocotatului, este ca v-a cocotat din nou la guvernare. Ce zici Ciolacule,te bufneste rasul ca pe noi ? Dati-i inainte Ciolacule tot asa pana s-o alege praful si de voi.

  2. Adica, de ce trebuie ca noi tot timpul sa ne raportam la viitor.??? Dar, noi azi cu ce santem vinovati de traim de pe o zi pe alta ??? Ce-ati luat voi ??? Ce fel de tara ??? Aud ??? O tara care avea de toate, realizate cu multa suferinta de acest popor, pe care VOI ati vandut-o strainilor sa va ”cumparati NATO, UE si acum SHENGEN”, iar pe noi ne transformati incet, incet in necuvantatoare (toti cei care nu sant cu voi sant extremisti). Incompetenta si miserupismul vostru ne-a adus in situatia de azi. Iar, acum va ascundeti sub ”viitorul copiilor nostri”. Care viitor ??? Dar al nostru care si cand este (va fi) ???? Aud ???? Comunistii ne spuneau de la gradinita ca santem generatii de sacrificiu. Am fost. Am facut ce-au zis si am asteptat rasplata. Ati aparut VOI (de unde) si ne spuneti sa ne sacrificam in continuare. Da pentru noi cine si mai ales cand se sacrifica ??/ Ca eu vreau azi viata care am dorit-o si construit-o, n-o vreau maine sau nu stiu cand, iar VOI in nemernicia voastra ne-ati FURAT-O. HOTILOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger