AcasăPoliticaCadoul primit de Cîțu, de ziua sa, de la colegii din Guvern....

Cadoul primit de Cîțu, de ziua sa, de la colegii din Guvern. ”Am pus mână de la mână și am cumpărat trei …”

În timp ce pentru mulți prima zi din aprilie nu are neapărat o semnificație deosebită, iar alții, mai puși pe șotii, profită de ocazie pentru a face glume, știut fiind faptul că 1 aprilie e asociată cu ”ziua păcălelilor”, pentru șeful Guvernului data de 1 aprilie are o însemnătate aparte. Și asta pentru că Florin Cîțu s-a născut pe 1 aprilie.

Iar cum unul dintre cei doi vicepremieri din cadrul actualului Cabinet ”a dat din casă” și a dezvăluit ce cadou a primit premierul de ziua acestuia, s-a aflat și ce s-au gândit mai mulți miniștri, reprezentanți ai Coaliței de guvernare, să îi ofere în dar liberalului de la cârma Executivului. Din câte a anunțat Dan Barna, premierului i-au fost oferite în dar nu unul, ci chiar trei stilouri, iar printre cei care au contribuit la concretizarea acestui ”plan” s-au numărat și miniștrii Drulă, de la Transporturi, și Voiculescu, de la Sănătate.

”Astăzi e ziua colegului nostru Florin Cîţu, premierul României. Împreună cu colegii Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui, Stelian Ion, Ciprian Teleman și Sergiu Hossu am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului”, a dezvăluit Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul aflat la conducerea USR PLUS nu a ratat ocazia să îi transmită o urare de la Mulți ani premierului, de această dată prin intermediul rețelei de socializare. ”La mulți ani, domnule premier și energie pentru a semna cât mai multe reforme asumate împreună. 🤝”, a mai scris Barna.

747 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca nu are energie nici sa semneze dl nascut la zi mare ,inteligenta cum a spus nu e la guvern ce mai ramane??????????????

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...