AcasăPolitica„Cadou” de Moș Nicolae. Au adus nuiele pentru Iohannis, Ciucă și principalii...

„Cadou” de Moș Nicolae. Au adus nuiele pentru Iohannis, Ciucă și principalii lideri politici. Cum a reacționat Ciolacu!

„Cadou” de Moș Nicolae. Au adus nuiele pentru Iohannis, Ciucă și principalii lideri politici. Cum a reacționat Ciolacu! (sursa foto: captură video România Tv)

În prima zi a acestei săptămâni, de Moș Nicolae, pe holul Parlamentului și-au găsit loc, la un moment dat, câteva cizme, de care au fost lipite foi A4 cu numele mai multor politicieni, și în care au fost puse nuielușe, de care erau legate panglici tricolore.

Gestul a aparținut celor de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), conform news.ro. Și, din câte s-a putut vedea din imaginile surprinse în clădirea legislativului, astfel de „cadouri” au fost pregătite atât pentru președintele Iohannis, cât și pentru premierul Ciucă și alți lideri politici – inclusiv Florin Cîțu, președintele PNL și Dan Barna, vicepreședintele USR.

(sursa foto: captură video România Tv)

La un moment dat, Marcel Ciolacu a mers și a luat nuielușa din cizma destinată liderului PSD. „Am luat-o, gata! E a mea”, a fost auzit spunând Ciolacu, pe un ton glumeț, înainte de a se îndrepta spre sala de plen.

Nu sunt puțini cei care respectă tradiția conform căreia, în ajun de Sfântul Nicolae, ghetele sunt lustruite și așezate frumos la ușă, în speranța – nu doar a copiilor, ci și a oamenilor mari – că Moș Nicolae le va umple cu dulciuri și diferite daruri.

Gestul parlamentarilor AUR le-a amintit multora de obiceiul simbolic din popor, conform căruia cei care nu sunt tocmai cuminți primesc în dar de la Moș Nicolae și o nuielușă.

410 afisari

2 COMENTARII

  1. Pt. Catzu si Iohanus trebuia puse cate o maciuca,o pereche de catuse si cateva mii de cruci din partea mortilor cu zile in chinuri si chiar arsi de vii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger