AcasăPoliticaCADE Guvernul Florin Cîţu? Urmează remanieri pe bandă rulantă? Premierul a dat...

CADE Guvernul Florin Cîţu? Urmează remanieri pe bandă rulantă? Premierul a dat chiar el vestea proastă

florin cituCADE Guvernul Florin Cîţu? Urmează remanieri pe bandă rulantă? Premierul a dat chiar el vestea proastă

Premierul Florin Cîţu pare că vrea să reclădească acest Guvern din temelii. Este posibil ca, în perioada imediat următoare, să urmeze şi alte remanieri de miniştri.

Florin Cîțu a făcut câteva precizări legate de secretarul de stat din Ministerul Sănătății, care a fost eliberat din funcție de catre premier, la mai puțin de 24 de ore de la numire.

Acolo au fost două probleme. De pocedura, nu a fost respectată rocedura și nu avea cum să rămână această numire.

A două, este vorba de protocol. La ministerul Sănătății aveam șase secretari de stat, al șaselea era pentru Partidul Național Liberal.

Așteptăm reorganizarea ministerului, mi s-a promis că va fi făcută în scurt timp, și apoi va fi numit un al șaselea secretar de stat”, a spus Cîţu.

Urmează şi alte remanieri?

Prim-ministrul României spune că așteaptă rezultatele altor evaluări ale miniștrilor din cabinetul său și apoi va anunța dacă schimbă și alți membri.

Când voi avea rezultatele, voi anunța. Ceea ce spun, aia și fac. Am spus că fac evaluarea. Vor urma și celelalte. Astăzi voi prelua atribuțiile ministerului Finanțelor Publice.

Sunt câteva proiecte care sunt întârziate. Deja marți am câteva întâlniri la Guvern, cu mai multe instituții pentru a le demara.

Măsurile pe care le-a luat acest Guvern și modul în care am acționat în ultimul an și jumătate au făcut să crească veniturile la buget. Aici sunt implicați mai mulți factori. Sunt proiecte care sunt întârziate, le veți în perioada următoare accelerate.

Sunt lucruri pe care ni le-am asumat și prin PNRR și prin Programul de Guvernare și care nu trebuie să fie întârziate”, a spus Cîţu.

Cîţu l-a remaniat pe Alexandru Nazare

Alexandru Nazare a fost revocat din funcția de ministru de Finanțe. Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, un decret în acest sens. Cererea a fost trimisă la Cotroceni de premierul Cîțu.

Totodată, președintele a semnat decretul prin care Florin Cîțu este desemnat ministru interimar.

Surse din interiorul PNL susțin că miza schimbării ministrului Finanțelor este legată de războiul intern din partid, respectiv de conflictul deschis între Florin Cîțu și Ludovic Orban. Nazare nu ar fi fost de acord cu rectificarea bugetară preferențială față de anumiți primari liberali, acuză sursele citate.

author avatar
Andrei Ștefan
604 afisari

4 COMENTARII

  1. Precum Stalin, sau Hitler, si micul agent, scapa de oamenii adversarului, isi asterne viitorul de dictator, predecesorii vor fi catalogati ca mici copii pe langa transul

  2. Nu are treaba Matu cu de astea, el se pregateste, adica se antreneaza in adevaratul sens al cuvantului de Untold, aia e baza, bai !! 🙂 Voi credeti ca e asa de usor sa tot sari in sus vre-o 2 ore, cat tine fiecare concert in parte ? Pare usor, dar nu e, daca nu ai antrenament, plus ca domnul Matu se pregateste sa dea cateva capete in gura la fanii lui, care sigur vor fi destui pe acolo, pe Hysteria Arena a primarului Pitikot 🙂 Chiar domnul Matu a declarat ca decat sa iei, mai bine dai capete in gura, mai ales ca el are si garzi de corp, asa ca sa inceapa distractia, Matule, bai pupinkuristule din Bukale !! 🙂 Si vezi ce faci pana tunci, bai Matule, sa nu cumva sa va dea prin cap sa o dati pe aia cu vaxinarea in cap obligatorie, ca nu mai pupi tu Untold, ca incepe razboiul civil, bai paduke mic spre mijlociu, bai cap de creta fara creta pe el !! Ha ha ha 🙂 Covid Macht Frei, bai nazistule mic, sa mergi cu transportorul blindat acolo, ca nu se stie ce au in cap vaxinatii aia multi in cap, daca o sa le vina idei, ceva de genul ca vor sa te vaxineze de mai multe ori in aceeasi zi, vezi, de asta e bine sa fii pregatit ca de razboi, bai trepadus mic !! 🙂 Trebuia sa mergi la Exit Festival, acolo era de tine, e acum la sarbi, la Novi Sad, acolo nimeni nu te-ar recunoaste, bai Matule, bai mikimausule !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger